Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Årets foodservicevara 2022: Sparkling Rabarber från Färna Odlingar

Årets foodservicevara 2022: Sparkling Rabarber från Färna Odlingar
Branschpriset Årets Foodservicevara, vars syfte är att inspirera branschens aktörer till innovation och produktutveckling, tilldelas produkter som skapar värde för storkök, restauranger och deras gäster. I år gick priset till den mousserande rabarberdrycken som finns exklusivt hos Martin & Servera och Grönsakshallen Sorunda.
Drycken är gjord på must av klimatcertifierad rabarber odlade i Bergslagen, Sverige. Ett alkoholfritt alternativ som med fördel kan ersätta mousserande alkoholfritt vin.
 
- Sparkling Rabarber är ett utmärkt alkoholfritt alternativ till festdryck och det är extra roligt att servera en svensk regional dryck. Doften är frisk och smaken elegant med tydlig smak av rabarber och inslag av hallon och jordgubb, säger Mattias Hermansson, Sortiment och inköpschef för dryck på Martin & Servera Restauranghandel.

"En svensk delikatess i en nutida och innovativ form"

Tävlingens jury med branschföreträdare hade följande motivering i nomineringen av den alkoholfria mousserande rabarberdrycken: 
 
"Sparkling Rabarber bjuder gästen på en svensk delikatess i en nutida och innovativ form. Med en bubblande och torr känsla, och med precis lagom sötma, gör sig denna eleganta dryck lika bra på festen som på restaurangen. Med sin förfinade smak tar Sparkling Rabarber enkelt matchen mot nyårsbubblet." 
 
- Jag är både glad och stolt över det fina priset. Det är en uppmuntran att fortsätta arbetet och utöka odlingarna. Vi kommer att plantera ännu fler rabarberplantor till våren! säger Johan Matsanders, grundare av Färna Odlingar.  
Publicerad2022-11-14

Läs mer och handla

Sortiment

Mousserande rabarberdryck

Festdryck i champagneflaska. Gjord på must av klimatcertifierade rabarber av plantsorterna Frambozen Rood och Sutton odlade i Bergslagen, Sverige.

Serveras kyld.
 

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.