/Årets nobelmiddag skapas av Daniel Roos och Tom Sjöstedt
Årets nobelmiddag skapas av Daniel Roos och Tom Sjöstedt
För femte året i rad får Daniel Roos uppdraget att skapa desserten för årets mest uppmärksammade middag.
Nobelbanketten är den middag som har mest ögon på sig under hela året. Menyn är hemlig och kockarna bakom den presenteras bara några dagar innan banketten äger rum. Idag stod det klart att Daniel Roos, K-märkt, får förtroendet för femte gången. För andra året är det Tom Sjöstedt, Lilla Ego, som ansvarar för förrätt och varmrätt.
Daniel Roos är sedan många år kursledare hos Martin & Serveras utbildningsverksamhet GastroMerit.
Vi väntar med spänning på att se hur menyn kommer att se ut i år.
10 december hålls Nobelbanketten i Stadshuset i Stockholm.
Publicerad2018-12-05
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.