Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Vi breddar tjänsteutbudet: Blomsterlandet ny samarbetspartner

Vi breddar tjänsteutbudet: Blomsterlandet ny samarbetspartner
Martin & Servera blir första rikstäckande samarbetspartner när Blomsterlandet växer. Blomsterlandets erbjudande kombinerar hög tillgänglighet och ett brett sortiment av certifierade blommor och växter. Restaurangkunderna får tillgång till ett färdigförhandlat avtal, med en mycket förmånlig rabatt, där Blomsterlandet tar fram skräddarsydda offerter till kunden utifrån deras behov.
- När vi pratar med kunder om hur Martin & Servera skulle kunna bli ännu mer intressanta för restaurangmarknaden så nämner de ofta just blommor och växter som ett möjligt område. Därför är vi glada att kunna presentera Blomsterlandet som ny samarbetspartner, säger Johan Granlund, Chef Restaurangtjänster. 
 
Blomsterlandet är ett svenskt företag med ett brett sortiment av snittblommor, växter och tillbehör. De kan förse restauranger med fräscha växter och blommor – till entrén, för uteserveringen och för matsalen. När avtalet tecknas via Martin & Serveras marknadsplats för tjänster får kunden en rabatt på marknadspriserna med 20 procent. 
 
- Genom samarbetet med Martin & Servera når vi ut brett till en för oss ny och intressant marknad. Hållbarhetsfrågorna är viktiga för oss – därför är de blommor och växter vi säljer certifierade. Det hänger bra ihop med Martin & Serveras tankar kring hållbart sortiment, säger Andreas Karlsson, inköpschef Blomsterlandet. 
Publicerad2023-05-08

Läs också

Nyhet

Vi lanserar Restaurangtjänster, en ny digital plattform för tjänster

Vi gör det lättare för våra kunder att beställa och skräddarsy sitt tjänstepaket, helt utifrån de egna behoven. Nu lanseras en ny digital plattform vid namn Restaurangtjänster. Plattformen blir tillgänglig utan kostnad för alla kunder till Martin & Servera-gruppens bolag.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.