Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Vi uppmärksammar temadagen Digitalidag

Fredag 15 oktober är det äntligen dags för temadagen Digitalidag, med målet att inspirera alla människor till att vilja och kunna vara med i den digitala utvecklingen. Det vill vi på Martin & Servera såklart stötta.

Digitalidag är en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Målet är att inspirera alla människor till att vilja och kunna vara med i den digitala utvecklingen.

Årets Digitalidag bjuder på 1 290 aktiviteter på 200 orter, med samverkan som ledord för att fler människor ska kunna ta del av den digitala omställningen. På många orter går det även praktiskt få hjälp att komma igång med digitala verktyg och tjänster.

Martin & Servera-gruppen satsar stort på digitalisering – med målet att bli restaurangens bästa partner digitalt och göra livet enklare för både kunder och medarbetare. För att uppmärksamma Digitalidag har vi tagit fram fyra korta inspirationsfilmer, under årets tema som är digitalt utanförskap.

Läs mer om Digitalidag och ta del av alla olika initiativ på digitalidag.org.

Skapa en sund arbetsplats med digitala verktyg!

Rädda mat med digitala hjälpmedel!

Tips för ökad lönsamhet i restaurangen!

Digitala trender i restaurangbranschen!

Om Digitalidag

Digitalidag grundades efter inspiration från den schweiziska temadagen Digitalday. Den första upplagan av Digitalidag ägde rum den 22 november 2019 och den 2 oktober 2020 arrangerades den andra temadagen.

Initiativtagare till Digitalidag är Forum för Omställning, (FfO), Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA), Landsorganisationen i Sverige, (LO), Myndigheten för digital förvaltning, (DIGG), Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och Statens servicecenter.

Publicerad2021-10-15

Läs mer

Tjänster

Cheffle - hjälper dig att rekrytera

Cheffle är rekryteringstjänsten för dig i restaurangbranschen. Vi gör det enkelt att hitta rätt personal för jobbet och hjälper dig att få alla delar i rekryteringen att falla på plats. 
Tjänster

Premiumportalen – avtal och tjänster som förenklar din vardag

Numera hittar du Premiumportalen under Restaurangtjänster.
Tjänster

Inventera snabbt och enkelt

Nu har vi lanserat vår nya inventering.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.