Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Diskteknik blir en del av Martin & Servera
Nyhet

Diskteknik blir en del av Martin & Servera

Nu har Martin & Servera förstärkts med ytterligare specialistkonsulter, säljare och tekniker inom restaurangutrustning och non food, inklusive kem, som flyttat över från Diskteknik. Det innebär flera attraktiva nyheter för dig som är kund.
  • Vi har egna specialister runtom i landet som ger rådgivning och har expertkunskap om allt du behöver inom restaurangutrustning och non food.
  • Vi ger dig en problemfri vardag inom disk, tvätt och rengöring och har ett stort utbud av förbrukningsvaror.
  • För dig som vill göra hållbara val har vi ett brett sortiment med miljömärkta produkter. Vi tillverkar eget miljömärkt kem i vår produktionsanläggning i Älgarås.
  • Vi har en egen teknikavdelning som är proffs på diskutrustning och storköksmaskiner. Vi kan hjälpa dig när du bygger om och bygger nytt, installerar och ger service och gör funktionskontroller.

Våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som måste tas i vardagen. Exempelvis när ett nytt restaurangkök ska inredas, vilket kem som ska användas och hur det doseras – eller när restaurangen ska välja nya bestick, kläder till servispersonalen eller vilka take away-kassar som passar bäst för just din verksamhet.

I kombination med bra service- och tekniklösningar, effektiv logistik och ett brett sortiment av hållbara produkter hjälper vi dig till en problemfri vardag. Kontakta din säljare för mer information.


Diskteknik upphör som bolag vid årsskiftet 2020/2021 och blir i stället ett eget varumärke inom Martin & Serveras med svenskproducerade miljömärkta kemtekniska produkter av hög kvalitet. Producerat av Cleano Production i Älgarås.

Publicerad2020-12-04

Mer om Diskteknik, service, restaurangutrustning och non food

Kunskap

Diskteknik – svenska kemtekniska produkter av hög kvalitet

Disktekniks produkter är speciellt framtagna för dig som är kvalitetsmedveten. Du som vet att ett bra kem ska jobba för dig och inte med dig. De är framtagna för dig som vill ha produkter som är dryga och som går att lita på i vått och torrt.
Kunskap

Teknik och service för ditt restaurangkök

Vi har en egen teknik- och serviceavdelning med specialistkunskap och lång erfarenhet av restaurangkök och diskrum. Vi hjälper dig med inköp och installation, och reservdelar om något behöver bytas ut. Vi erbjuder också serviceavtal med funktionskontroller så att din utrustning fungerar som den ska och får en lång livslängd.
Kunskap

Non food

Vi erbjuder ett brett sortiment inom non food och våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som måste tas i vardagen. I vårt sortiment hittar du allt du behöver och kan göra klimatsmarta val. Exempelvis vilket kem som ska användas och hur det doseras. Eller vilka take away-kassar som passar bäst för just din verksamhet.
Kunskap

Restaurangutrustning

Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning för kök och matsal. Våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som tas när du inreder, väljer utensilier, bygger om eller bygger nytt. Vi hjälper dig också med serviceavtal och support, så att din utrustning får en lång livslängd.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.