Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Nu bidrar du till hjälporganisationen Operation Smile vid varje köp av en ekologisk banan

Inför 2021 har Martin & Servera-gruppen tecknat avtal med Ewermans om hela årsvolymen bananer. Vid beställning av ekologiska bananer går också ett bidrag till hjälporganisationen Operation Smile.

"Tillsammans säljer vi på Martin & Servera Restauranghandel och Grönsakshallen Sorunda årligen mer än 3000 ton bananer till hotell, kursgårdar, förskolor och skolor i hela Sverige. Mer än 80 procent av den volymen är ekologiska respektive KRAV-märkta bananer", säger Nicklas Schöön, affärsområdeschef frukt och grönt hos oss på Martin & Servera. 

Under 2021 kommer alla ekologiska bananer (Daily Greens) som köps också ge ett bidrag till hjälp-organisationen Operation Smile som arbetar för att ge barn med gomspalt möjlighet till operation. Det är en enkel operation som bara tar en timme – men för de barn som opereras ger den ett nytt leende och ett helt nytt liv. Effekten är livslång.

"Vi har ju också egna långsiktiga mål vad gäller andelen ekologisk försäljning, så vi hoppas naturligtvis att våra kunder nu köper ännu mer ekologiska bananer – om inte annat så för att ge Operation Smile ännu mer bidrag till sin verksamhet", säger Nicklas Schöön.

"Det här är ett samarbete som verkligen kan göra nytta. Bara det bidrag som Martin & Servera-gruppens försäljning av ekologiska bananer kommer att ge innebär att ytterligare nästan 100 barn kan opereras", säger Magnus Falk, marknadschef för varumärket Daily Greens.

Läs mer på Operation Smiles hemsida.

Publicerad2020-11-20

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.