Klara för final i Årets Kock 2018
- Jonas Lagerström, Etoile
- Lars Niklasson, Lilla Ego
- Ola Wallin, SK Mat & Människor
- Christian Siberg, Swedish Taste Stockholm
- Daniel Mullern, Unilever Food Solutions
- Martin Moses, SK Mat & Människor
- Louise Johansson, Taste by Louise
- Alexander Sjögren, Restaurang Mutantur
Stort grattis till alla finalister!
Final med korv i fokus
Finalen äger rum den 12-13 september, Annexet i Stockholm.Första finaluppgiften är att göra korv. Samtliga tävlande ska göra 30 korvar, varav 6 serveras till juryn. Vikt på korvarna är valfri men samtliga ska vara ungefär lika stora och serveras hel på tallrik. Huvudingrediens i korven är också valfri.
Deltagarna kommer att använda en korvspruta i finalen, som vi på Martin & Servera har sponsrat med.
Samtliga som deltog i kvalet
Alexander Sjögren Restaurant Mutantur, Malmö
Christian Siberg Swedish Taste Stockholm, Stockholm
Christopher Lai &Vin, Karlshamn
Daniel Mu¨llern Unilever Food Solutions, Ystad
Danny Falkeman Etoile, Stockholm
Jonas Lagerström Etoile, Stockholm
Lars Niklasson Lilla Ego, Stockholm
Louise Johansson Taste by Louise, Kungälv
Luqaz Ottosson Restaurant ROT, Visby
Marie Skogström Mat & Vin Slottsparken, Malmö
Martin Anneflod Martin Anneflod Culinary, Göteborg
Martin Moses SK Mat & Människor, Göteborg
Mats-Peter Kristiansen Spira Food, Göteborg
Mikael Feuk Gastro Gaspari, Flyinge
Ola Wallin SK Mat & Människor, Göteborg
Sebastian Lopez Nosh & Chow, Stockholm