Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Finalisterna i Årets Ekokock

Nu är det klart vilka som går till final i Årets Ekokock 2019.

Klara för final i Årets Ekokock 2019:

  1. Niklas Pallgren, Restaurang Kämpasten, Sigtuna
  2. Jonas Karlsson, Fotografiska, Sthlm
  3. Joachim Johansson, Scandic Mölndal
  4. Robin Hytter, Färna Herrgård, Skinnskatteberg
  5. Niclas Jansson, Restaurang Skog, Sigtunahöjden
  6. Eskil Bondsäter, Hemma Gastronomi, Luleå

Stort grattis till alla finalister!

Om Årets Ekokock 2019

Tävlingen anordnas av Föreningen Ekokockar på uppdrag av KRAV. I final tävlar kockarna live inför publik med råvarukorg på KRAV-märkta produkter och tillagar en trerättersmeny. Tävlingen avgörs 13-14 september i Växjö i samband med MAT2019.

Teman för tävlingen är:

  • Modern Nordisk Matlagning från grunden
  • Hylla alla de kockar där ute som brinner för en bättre värld
  • Hållbarhetstanken i fokus
  • Bevara det genuina hantverket och yrkesstoltheten.

Vi är stolt sponsor till Årets Ekokock - tävlingen som tar hållbar gastronomi på allvar!

Här kan du läsa mer om Årets Ekokock 2019.

Läs mer

Hållbarhet

Eko och miljömärkt

Framtidens meny är producerad med omsorg om djur, natur och miljö. Det är vår fasta övertygelse. Och utifrån det tar vi konkreta beslut varje dag. Ett sådant beslut är att se till att det ekologiska och miljömärkta sortimentet ständigt utvecklas.

Publicerad2019-06-18

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.