Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Flytt till nytt lager i Norrköping i höst

Nu flyttar vi snart till vårt nya moderna lager i Norrköping

Helgen 30-31 oktober flyttar vi till ett helt nybyggt och modernt lager på Ströbogatan 28. Med det nya lagret och dess ändamålsenliga lokaler kommer vi att bli ännu bättre på att hantera alla leveranser till våra kunder.

Under flytten kan leveranserna till dig som är kund påverkas och likaså möjligheten att beställa specifika artiklar. Vi ber därför om lite extra tålamod och flexibilitet i samband med flytthelgen kring leveransdagar samt val av artiklar.

Vi jobbar på så snabbt vi kan med flytten och säkerställer att det ska få så liten påverkan som möjligt för dig som är kund.
  • Lördagen 30 oktober är det inte möjligt att registrera din order via e-handeln.
  • Om du lägger din order via EDI under lördagen 30 oktober kommer ordersvaret tyvärr bli fördröjt med ett antal timmar.
För mer information, kontakta din säljare.
Sista helgen i oktober går äntligen flyttlasset från vårt nuvarande lager på Blygatan i Norrköping till vårt nya på Ströbogatan, också i Norrköping. Det nya klimatsmarta lagerhuset är den sista pusselbiten i vår moderniserade lagerstruktur med målet att skapa branschens bästa och mest konkurrenskraftiga logistiklösning för dig som kund. 

Efter två års byggande börjar vi närma oss inflytten till vårt nya lagerhus i Norrköping. Den fysiska flytten av allt gods sker den sista helgen i oktober, det vill säga fredag 29 oktober till och med söndag 31 oktober.  

Under flytten kan leveranserna till dig som är kund påverkas och likaså möjligheten att beställa specifika artiklar. Vi ber därför om lite extra tålamod och flexibilitet i samband med flytthelgen kring leveransdagar samt val av artiklar. Vi återkommer med mer specifik information för vad som gäller när vi närmar oss tiden för flytt. Vår kundtjänst och försäljningsorganisation är alltid redo att svara på eventuella frågor inför och under flytthelgen.  

Vi ser fram emot att vara på plats i vårt nya toppmoderna lagerhus – och inte minst mot att du som kund ska få ta del av alla fördelar det för med sig. Målet med den moderniserade lagerstrukturen, där Norrköpingslagret är den sista pusselbiten, är att skapa branschens bästa och mest konkurrenskraftiga logistiklösning.  

Fördelarna med vårt nya lagerhus

 

  • Med nya och mer ändamålsenliga lokaler kan vi effektivisera och utveckla verksamheten ännu mer för att leverera högre kvalitet.

  • Vi får större lagerytor och plats för mycket större volymer. Det gör att vi ökar kapaciteten och skapar ett ännu stabilare leveranserbjudande – så att vi kan växa tillsammans med dig som kund.  

  • Vi strävar hela tiden efter att minimera miljöpåverkan. Vår nya lagerstruktur möjliggör ett effektivare transportarbete, ett så lågt svinn som möjligt och fastigheter som är energieffektiva. Ett toppmodernt lager kräver mindre energi och vi förväntar oss att så mycket som halvera energiförbrukningen. Är du kund hos oss är du automatiskt en del i vårt hållbarhetsarbete.

  • Med en automationsanläggning som effektivt rymmer stora delar av vårt lågfrekventa sortiment kan vi fortsätta erbjuda dig marknadens bredaste sortiment och en hög tillgänglighet Automatiserade processer minskar svinnet och ökar kvaliteten med mindre risk för felplock medan plock av övriga artiklar görs mer effektivt när de lågfrekventa är i ett separat flöde. Automationen frigör tid som vi kan lägga på att växa och hantera ännu större volymer i framtiden. 

Läs mer

Nyhet

Martin & Servera bygger nytt lager i Norrköping

Vi bygger ett nytt och klimatsmart lager på ca 28 000 kvadratmeter i Norrköping. Investeringen är en viktig pusselbit i vår målsättning att skapa branschens bästa och mest konkurrenskraftiga logistiklösning.
Publicerad2021-10-22

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.