Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Första spadtaget för nya lagret i Norrköping

Fredagen den 29 november togs det traditionella första spadtaget för bygget av vårt  nya lagerhus i Norrköping. Det nya lagret, på Ströbrogatan 28 i Åby, är en viktig del av vår satsning på konkurrenskraftig och hållbar logistik.

Stefan Bergström Hedmark, vd Martin & Servera Logistik berättar:

”Nu kör vi igång bygget av vårt nya, klimatsmarta lager i Norrköping. Det är en viktig del i vår strategi för att skapa branschens mest konkurrenskraftiga och hållbara logistik”.

Martin & Servera Logistik finns redan idag med lager- och distributionsverksamhet i Norrköping, närmare bestämt på Blygatan. Verksamheten i Norrköping är redan idag omfattande – 150 bilar lämnar varje vecka lastkajerna fullastade med varor för 8 000 leveranser.

”Det har varit viktigt för oss att bygga nytt i just Norrköping – dels för att det är ett bra logistiskt läge, men också för att vi vill behålla och bygga vidare på all den kompetens som finns hos medarbetarna i Norrköping”, säger Stefan Bergström Hedmark.

Charlotta Gromulski, som är platschef för verksamheten i Norrköping, pratar om lagret som nu byggs:

”Huset kommer att bli mer än 31 000 mstort. Bara fryslagret är på över 5000 m2. Det blir 10-11 meter takhöjd inomhus. Ytan är ändå inte det viktigaste, det viktigaste är att lokalerna blir betydligt mer moderna och ändamålsenliga – både för medarbetarna och för den verksamhet vi driver”.

Lars Stjernkvist, kommunstyrelsens ordförande gläds åt expansionsplanerna:

”Självklart glädjande när företag i Norrköping växer och utvecklas. När det dessutom handlar om klimatsmart tillväxt blir glädjen dubbel”.

Det första spadtaget togs gemensamt av Lars Stjernkvist (s), kommunstyrelsens ordförande i Norrköping, Charlotta Gromulski,platschef för Martin & Servera i Norrköping samt Nils Rydh, projektansvarig på fastighetsbolaget Wilfast.

Publicerad2019-12-02

Läs mer

Hållbarhet

Returlådor ger mer hållbara leveranser

Den 1 april 2019 började vi distribuera frukt och grönt i returlådor. Först ut är kunder på ett antal utvalda leveransrutter som utgår från vårt lager i Halmstad. Efter sommaren kommer retursystemet att utvärderas och skalas sedan upp successivt för fler kunder och fler lager.
Nyhet

Martin & Servera – på väg mot hållbara leveranser

Minskad bränsleförbrukning och miljöpåverkande utsläpp är en prioriterad fråga för Martin & Servera Logistik.
Hållbarhet

Martin & Serveras års- och hållbarhetsberättelse

I Martin & Servera-gruppens års- och hållbarhetsberättelse för 2022 hittar du information om stora affärshändelser och vårt hållbarhetsarbete - vad vi har åstadkommit och hur vi fortsätter framåt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.