Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Fortsatt förlängning av alkoholstopp efter kl 20 fram till 28 februari

Efter regeringens presskonferens 4 februari pekar allt på att stoppet för alkoholförsäljning efter klockan 20 förlängs till och med 28 februari.

Vid regeringens presskonferens meddelades att det finns ett formellt beslut att förlänga stoppet efter kl 20 i ytterligare en vecka, fram till 15 februari.

Förslag om att förlänga till 28 februari är på remissrunda, men kan nog väntas gå igenom.

Vad som därefter sker är fortfarande osäkert och beror fortsatt på hur läget med smittspridningen och trycket på vården ser ut, men vid presskonferensen framgick att förhoppningen är att kunna återgå till ett alkoholstopp efter kl 22, som tidigare gällt under hösten.

Publicerad2021-02-05
Nyhet

Omställningsstödet förlängs för små och medelstora företag och stödet för korttidsarbete utökas

Stödpaketen till verksamheter som drabbas hårt av coronapandemin stärks när omställningsstödet förlängs och stödet för korttidsarbete (permitteringar) utökas.
Nyhet

Martin & Servera-gruppen stöttar restaurangbranschen i unikt samarbete med leverantörer

Tillsammans med utvalda leverantörer väljer Martin & Servera-gruppen att satsa för att stötta restaurangbranschen i en tuff tid. Genom annonsering på mer än tusen digitala stortavlor över hela Sverige och en bred kampanj i sociala media uppmanas alla privatpersoner att köpa frukost, lunch och middag från sin lokala restaurang under parollen #stöttadinlokalarestaurang. Medverkande leverantörer är Arla, Carlsberg Sverige, Dalsjöfors, Feldt’s, Guldfågeln, SallaCarte och Zoégas.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.