Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Hjälp oss samla in rullburar

Vi har stor brist på rullburar. Det pressade läget beror på en ökad efterfrågan, samtidigt som omloppstiderna ökat rejält. Vi vill därför be dig som kund till Martin & Servera om hjälp.
Antalet burar vi skickar ut från våra lagerhus är långt mycket högre än vad vi får tillbaka just nu. För att vårt gemensamma retursystem ska fungera är det viktigt att vi får tillbaka dem i samma takt, så att vi kan tvätta och skicka ut dem på nytt. Vi vill därför be dig som kund till Martin & Servera om hjälp.

Hur kan du som kund hjälpa till?

  • Se till att rullburar, med eventuella mellanlägg och spännband, finns tillgängliga för chaufförerna att ta tillbaka
  • Stapla vik ihop burarna och ställ mellanläggen i direkt anslutning till burarna (spännbanden kan du spänna fast på burarna)
  • Använd inte burar eller SRS-backar som lagringsutrymmen
  • Tipsa rullburar@martinservera.se om var vi kan hämta bur

Tack för din hjälp! Om vi alla hjälps åt får vi vårt gemensamma retursystem att fungera på ett smidigt sätt! Hör gärna av dig till rullburar@martinservera.se om du har några frågor.
Publicerad2022-08-09

Senaste nyheterna

2024.01.29

Högkvalitativt svenskt fläskkött resultatet av nytt samarbete

Linderoc® är den nya svenska kvalitetsgrisen som tagits fram i samarbete mellan Martin & Servera-gruppen och grisproducenten Ekobolaget i Skara. Resultatet av samarbete är ett högkvalitativt, svenskt griskött, med mer smak och marmorering.
2023.11.20

Vi skänker årets julgåva till Rädda barnen

Martin & Servera-gruppen vill bidra till att ge barn som drabbas av konflikt eller naturkatastrofer, mat, varma kläder och tryggare platser att växa upp på.
Se alla nyheter

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.