Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera Årets Leverantör Mat & Dryck hos Nordic Choice Hotels

Vi har utsetts till Årets Leverantör inom mat & dryck av Nordic Choice Hotels. ”Vi är stolta och glada över att vi fått förtroendet i så många år och att vårt samarbete fortsätter att utvecklas positivt”, säger Johannes Reftberger på Martin & Servera Restauranghandel.
Priset delades ut i samband med Nordic Choice Hotels årliga vinterkonferens som 11-12 januari gick av stapeln på Annexet/Globen/Tele2 i Stockholm. Mer än 3000 medarbetare från Nordic Choice-koncernen samlades under några dagar för att inspireras.

Temat för årets konferens var ”Makers of movement”. Det är ett tema som mycket väl skulle kunna beskriva samarbetet mellan Nordic Choice Hotels och Martin & Servera.

”Sedan starten har de utmanat oss, inte minst när det gäller hållbarhetsfrågorna. Ibland kanske vi också har utmanat dem. Tillsammans driver vi positiv utveckling”, berättar Johannes Reftberger, övergripande ansvarig för kunden hos Martin & Servera.

Motiveringen som Nordic Choice Hotels gav när vi fick ta emot priset handlade om att vi, trots vår storlek, också är lyhörda, flexibla och levererar hög kvalitet – varje dag.

”Det är det dagliga slitet för att våra kunder ska få det de behöver som är allra viktigast. Det här priset ska delas av Martin & Servera Restauranghandel, som har ansvar för kundkontakt och sortiment, och Martin & Servera Logistik, som ser till att varorna finns i lager och att leveranserna fungerar hela vägen ut till kund”, säger Johannes.

Grönsakshallen Sorunda, ett av de andra bolagen i Martin & Servera-gruppen, var också nominerade, vilket är ytterligare bevis för det goda samarbetet mellan Nordic Choice Hotels och Martin & Servera-gruppen.
Publicerad2020-01-14

Läs mer

Nyhet

Martin & Servera digitaliserar leveransavisering

I dagarna inleds ett experiment tillsammans med ett 20-tal kunder till Martin & Servera Restauranghandel. Syftet är att ta reda på hur digital leveransavisering ska fungera för att det ska ge största möjliga nytta för kunderna.
Nyhet

Första hållbara leveranserna i returlåda

Tidigare i veckan började vi distribuera frukt och grönt i returlådor från Svenska Retursystem. Först ut är kunder på ett antal utvalda leveransrutter som utgår från vårt lager i Halmstad.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.