Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera och succékedjan Bastard Burgers har tecknat nytt treårigt avtal

Den snabbt expanderande streetfood-kedjan Bastard Burgers väljer Martin & Servera i minst tre år till. Bolagen har samarbetat sedan Bastard Burgers grundades 2016 och ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans och bidra till en hållbarare framtid.
- Relationen vi hunnit bygga från att vi öppnade vår första restaurang i Luleå 2016 var avgörande i valet att förlänga samarbetet. Redan då möttes vi av stort engagemang, flexibilitet och hög service. Nu när vi har ett fyrtiotal restauranger och offensiva expansionsplaner känns det tryggt med Martin & Servera som samarbetspartner. I slutändan handlar det om helheten med en mängd aspekter – inte bara om rätt pris på rätt produkt, berättar Simon Wanler, vd på Bastard Burgers.

Med kvalitet som ledord, rötterna i Norrland och inspirationen från New York har Bastard Burgers tagit Sverige med storm. Köttet har sedan starten alltid varit från norrländska gårdar – ett viktigt ställningstagande de inte tummat på. Här finns också en växtbaserad, vegansk meny som på en del av restaurangerna står för ungefär en tredjedel av försäljningen.

- Visionen om att ständigt bli lite bättre och samtidigt bidra till en mer hållbar värld förenar Martin & Servera och Bastard Burgers. Vi är glada över förtroendet och ser fram emot att tillsammans fortsätta hitta lösningar utanför ramarna för att utvecklas, berättar Maria Jonsson, försäljningschef kedja på Martin & Servera Restauranghandel.

Trots coronapandemin som slår hårt mot restaurang- och besöksnäringen växer Bastard Burgers stadigt. Under nästa år inviger kedjan nya restauranger i Sverige såväl som i Norge, Finland och New York.

- När pandemin bröt ut insåg vi snabbt allvaret och började precis som alla andra dra i handbromsen när det kom till expansioner. Vi skapade en överblick av situationen och bestämde vilka åtgärder vi behövde ta till. Sedan insåg vi förhållandevis snabbt att vi klarade oss bra. Till stor del var våra restauranger anpassade efter den rådande situationen eftersom vi redan hade samarbeten med utkörningstjänster på de flesta orterna, korta sittningar och en stor andel avhämtning, berättar Simon Wanler.

Bastard Burgers har även ett separat avtal med Galatea inom Martin & Servera-gruppen kring alkohol och har under våren samarbetat med Martin & Serveras utbildningsverksamhet GastroMerit för att kompetensutveckla personalen via en skräddarsydd webbutbildning.

Läs mer om Bastard Burgers

Inspiration

Bastard Burgers: ”En dag vänder det i branschen, vi vet bara inte exakt när”

Coronapandemin påverkar branschen. Restauranger runt omkring i landet kämpar nu för att effektivisera verksamheterna och hitta kreativa lösningar. Bastard Burgers är en kedja som trots coronapandemin varit framgångsrika.
Publicerad2021-01-25

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.