Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera Restaurangbutikers test med Picsmart i gång

Via Picsmart (picsmart.se) kan nu restauranger och företag i Stockholms innerstad och i närområden kring Brommabutiken handla direkt från butikens sortiment via Picsmarts e-handel och enkelt få snabba leveranser inom en timme.
Plock av varor, betalningstransaktionen samt kundtjänst hanteras av Picsmart och varorna körs ut direkt till kund med Picsmarts elbilar.

- Vi vet att tid är värdefullt för våra företagskunder. Genom den här piloten tillsammans med Picsmart vill vi undersöka om våra kunder gillar det här sättet att handla från våra butiker, säger Charbel Gabbour, verksamhetschef Martin & Servera Restaurangbutiker.

Testet påbörjades måndagen den 7 november och pågår under 3 månader. 

- Vi ser fram emot att testa Quick Commerce i våra butiker. Vi hoppas nå nya kunder, exempelvis företag som snabbt behöver frukt och dryck till konferensrummet. Sen tror vi också att det kan vara värdefullt för restaurangkunder i Stockholm att enkelt och snabbt kunna göra kompletteringsköp via Martin & Servera Restaurangbutiker, avslutar Charbel Gabbour.

 
Publicerad2022-11-08
Nyhet

Vi bygger om dieselfordon till el i samarbete med REARQ

I snabb takt investerar Martin & Servera Logistik i fordon som drivs med förnybara drivmedel. Det finns dock fortfarande en del dieselfordon kvar i drift och därför fick techbolaget REARQ uppdraget att bygga om en dieselbil till 100% eldrift. Den konverterade bilen visas för första gången på Elmia Lastbil 2022 i Jönköping, 24-27 augusti.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.