Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera samverkar för hållbara livsmedel

Martin & Servera är sedan årsskiftet medlemsföretag i branschinitiativet Hållbar Livsmedelskedja. Syftet är att nå en ökad samverkan i livsmedelskedjan på hållbarhetsområdet.

Hållbar Livsmedelskedja är ett initiativ med fokus på att öka omställningstakten till en hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion som idag omfattar femton företag. Dessa företag representerar betydande livsmedelsaktörer på den svenska marknaden som också åtagit sig att arbeta med ständiga förbättringar på hållbarhetsområdet, inom det egna företaget liksom inom branschen.

Hållbar Livsmedelskedja arbetar för att uppmuntra och inspirera andra företag att agera för en hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion. Mer information om föreningen finns på www.hallbarlivsmedelskedja.se.

Från januari 2019 är Martin & Servera medlemmar i Hållbar Livsmedelskedja.

”Vi tror på tanken att inget enskilt företag ensamt kan hitta lösningarna för framtiden. Samverkan genom hela livsmedelskedjan är nyckeln”, säger AnnaLena Norrman, hållbarhetsdirektör på Martin & Servera.

Hållbarhetsfrågor som hur vi ska minska matsvinnet och öka hållbar livsmedelsproduktion är viktiga för framtidens livsmedelsbransch. Det är också frågor som ligger helt i linje med Martin & Serveras eget hållbarhetsarbete som sätter omsorg om människor, djur och natur högt på agendan.

”Vi vill vara en självklar samarbetspartner för att skapa framtidens hållbara meny”, säger AnnaLena.
Publicerad2019-01-14
Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

För att kunna vara restaurangens bästa partner behöver vi agera som ledare inom hållbarhet och göra det enkelt för dig att göra hållbara val.
I praktiken betyder det att du automatiskt är en del av allt det arbete som Martin & Servera gör för en mer hållbar framtid. Om du önskar kan du välja att ta ytterligare steg i hållbar riktning, genom att till exempel välja mer ekologiska produkter, mer växtbaserat eller dra ner på antalet leveranser per vecka.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.