Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

MAX väljer Martin & Servera som samarbetspartner

MAX väljer Martin & Servera som samarbetspartner
Martin & Servera Restauranghandel har tecknat samarbetsavtal med MAX Burgers, som 2019 omsatte 3,9 miljarder kr och har cirka 134 restauranger i Sverige och Danmark. Vi delar engagemanget för hållbarhetsfrågorna och kommer tillsammans att arbeta för långsiktigt hållbara leveranser och ett minskat klimatavtryck.

"Vi har under våren genomfört en omfattande upphandling av lagring och distribution för våra restauranger i Sverige och Danmark. Valet föll slutligen på Martin & Servera som presenterade den totalt sett allra bästa lösningen vad gäller lager, distribution och hållbarhet i hård konkurrens med övriga deltagare i processen. Vi har en spännande tid framför oss med kraftig expansion och ser fram emot ett starkt och bra samarbete tillsammans med vår nya partner Martin & Servera", säger Niclas Lind, inköpschef på MAX Burgers.

Avtal har tecknats för 3 år och kommer stegvis att implementeras med målet att vara i full drift senast vid årsskiftet 2021/2022.


"Vi är naturligtvis glada att MAX Burgers valde Martin & Servera i hård konkurrens med övriga leverantörer. Både vi och MAX är familjeföretag med ett stort engagemang för hållbarhetsfrågorna, så jag är övertygad om att vi tillsammans kan skapa goda affärer och verklig samhällsnytta", säger Irene Waldemarson, vd Martin & Servera Restauranghandel.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

För att kunna vara restaurangens bästa partner behöver vi agera som ledare inom hållbarhet och göra det enkelt för dig att göra hållbara val.
I praktiken betyder det att du automatiskt är en del av allt det arbete som Martin & Servera gör för en mer hållbar framtid. Om du önskar kan du välja att ta ytterligare steg i hållbar riktning, genom att till exempel välja mer ekologiska produkter, mer växtbaserat eller dra ner på antalet leveranser per vecka.
Publicerad2020-08-19

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.