Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Ny hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen

Ny hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen
Emelie Hansson blir ny hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen. Rollen är central för koncernens strategiskt viktiga hållbarhetsarbete. I rollen ingår också ett övergripande ansvar för bolagens efterlevnad av certifieringar och lagkrav inom hållbarhet och kvalitet.
Emelie kommer närmast från rollen som senior hållbarhetsledare och strateg för ICA Gruppen och har tidigare haft liknande roller hos både Coop och Lidl.

- Jag ser verkligen fram emot att få utveckla och driva hållbarhetsarbetet tillsammans med hela organisationen. I grunden finns mitt stora intresse och min erfarenhet av att arbeta medlivsmedelskedjans hållbarhetsfrågor. Martin & Servera har ett stort engagemang för de här frågorna och det ska bli roligt att få fortsätta det fina arbete som redan görs - hela vägen genom värdekedjan, från producent till kund, säger Emelie.

Emelie Hansson tillträder tjänsten i augusti 2022.
Publicerad2022-05-31

Våra senaste nyheter

2024.01.29

Högkvalitativt svenskt fläskkött resultatet av nytt samarbete

Linderoc® är den nya svenska kvalitetsgrisen som tagits fram i samarbete mellan Martin & Servera-gruppen och grisproducenten Ekobolaget i Skara. Resultatet av samarbete är ett högkvalitativt, svenskt griskött, med mer smak och marmorering.
2023.11.20

Vi skänker årets julgåva till Rädda barnen

Martin & Servera-gruppen vill bidra till att ge barn som drabbas av konflikt eller naturkatastrofer, mat, varma kläder och tryggare platser att växa upp på.
2023.10.31

Test 2023-10-31

Martin & Servera har sedan länge ett ambitiöst och övergripande klimatmål – att koncernens verksamhet ska vara klimatneutral senast 2030. Så när det gäller klimatarbetet i den egna verksamheten finns mycket på plats.
Alla nyheter

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.