Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Nyhet

Ny lagledare för Stockholm Culinary Team

Vi gratulerar Jens Ericsson, medarbetare på Martin & Servera, till rollen som ny lagledare för Stockholm Culinary Team! Laget som ska tävla i den spektakulära tävlingen Culinary olympics som äger rum vart fjärde år. Nästa gång i Stutgart 2020.
Jens Ericsson var tidigare med i laget 2010 och tog guld 2012. Han jobbar sedan 1,5 år tillbaka som Key account manager hos oss. Han har en gedigen erfarenhet från restaurangbranschen och har tidigare varit köksmästare på bland annat Noors slott, Hotel von Kreamer och Skarholmen i Uppsala. När tidigare lagledaren Fredrik Person hoppade av blev Jens erbjuden rollen. 

"Stockholm Culinary Team ligger mig varmt om hjärtat och när jag fick frågan kunde jag inte säga nej. Det är otroligt smickrande och ska bli fantastiskt roligt att få leda laget mot ännu ett OS-guld. Jag har fått frågan tidigare men tackade nej då på grund av min dåvarande arbetssituation. Nu har jag mer tid på kvällar och helger. Kockyrket är min stora hobby, en gång kock alltid kock" säger Jens.

Nu påbörjas arbetet med att ta ut ett nytt lag till OS i Stutgart 2020. Många tidigare lagmedlemmar har valt att stanna kvar i laget, men tre till fem platser ska fyllas med nya tävlingssugna kandidater.

Du ska ta ut ett nytt lag, hur har du tänkt göra det?

"Jag har haft samtal med gamla lagledare för att få en uppfattning om tidigare lagmedlemmar. Utifrån det har jag försökt sätta ihop ett lag som funkar ihop, med personer som har olika spetskompetenser och styrkor, för att få en bra gruppdynamik. Det är väldigt roligt att så många gamla kandidater vill vara kvar, men det ska också bli kul att få ta ut nya kandidater. Jag har varit köksmästare i många år och är bra på att bygga lag, vilket jag tror kommer vara till stor hjälp i rollen som lagledare."

Vad har du för vision för laget?

"Målet är såklart att ta ett OS-guld. Jag tar vid där de andra lagledarna har slutat och kommer bygga vidare på organisationen och utveckla den. Målet är också att vi ska ha en rolig och utvecklande tid tillsammans. Alla lagmedlemmar lägger ner mycket av sin fritid på detta. Jag vill hjälpa dem att få ut så mycket som möjligt av tiden i laget, att bygga sina personliga varumärken och lära känna folk i branschen bland annat.
Publicerad2019-02-13

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.