Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Västra Kungsholmen blir restaurangbranschens nya mötesplats i Stockholm när Martin & Servera och Galatea flyttar

Västra Kungsholmen blir restaurangbranschens nya mötesplats i Stockholm när Martin & Servera och Galatea flyttar
En ny mötesplats för restaurangbranschen i Stockholm och Sverige skapas när Martin & Servera, med huvudkontor, säljkontor och utbildningsverksamhet samt koncernens dryckesspecialister, Galatea, flyttar in i nya lokaler på Lindhagensgatan 133 på västra Kungsholmen.
- Vårt nya kontor är inte bara en modern och attraktiv arbetsplats för våra medarbetare. Det är ett ställe som stimulerar möten och samarbete – helt enkelt en ny och härlig mötesplats för restaurangbranschen, säger Liv Forhaug, koncernchef Martin & Servera-gruppen.
 
Martin & Servera lämnar alltså Årsta och Galatea flyttar samtidigt från Alvik. Den nya gemensamma adressen är Lindhagensgatan 133. Sorundahallarna blir kvar med lager och kontor i Västberga. Restaurangbutikerna i Årsta och Bromma stannar också där de är.
 
- Martin & Servera-gruppen är en del av restaurangbranschens kreativitet och engagemang. Vi arbetar nära våra kunder. Vi har ofta kunder med i olika utvecklingsprojekt. Att kontoret är både centralt och lättillgängligt är därför viktigt, säger Liv Forhaug.
 
I huset, som består av entréplan plus fem våningar dedikerade för Martin & Serveras verksamhet, finns bland annat:

  • Martin & Servera med huvudkontor och säljkontor Stockholm
  • Galateas huvudkontor och säljkontor
  • GastroMerits utbildningskök och övriga utbildningslokaler
  • Provkök
  • Dryckesprovningsrum och Galateas bar


Ledord: Hållbarhet

Hållbarhet har varit ett av ledorden genom hela projektet. Fastighetsbolaget som utvecklat fastigheten för Martin & Servera är Castellum.
 
- Med alla de specialbehov vi har för vår verksamhet hade det kanske varit enklare att bygga nytt från grunden, men vi valde i stället att ge nytt liv till det gamla åttiotalshuset på Lindhagensgatan, säger Liv Forhaug.
 
Det här är Castellums största återbruksprojekt någonsin. Byggelement, fönster, dörrar, inredning, möbler har sparats och återanvänts – i det nya kontoret, eller i andra byggprojekt. Detta sammantaget har gett en besparing på 1 964 ton CO2e.
 
- De sista dagarna i augusti flyttar vi in, så jag vill hälsa kunder och leverantörer varmt välkomna att besöka oss framöver, säger Liv Forhaug.
Publicerad2023-09-01

Senaste nyheterna

2024.08.29

Theresia testar nyhetssida

Martin & Servera tecknar avtal med Svenska Odlarlaget för att kunna erbjuda svenska tomater året runt till Sveriges restauranger.
2024.08.29

Nadia testar 2024-08-29

Linderoc® är den nya svenska kvalitetsgrisen som tagits fram i samarbete mellan Martin & Servera-gruppen och grisproducenten Ekobolaget i Skara. Resultatet av samarbete är ett högkvalitativt, svenskt griskött, med mer smak och marmorering.
2024.01.29

Högkvalitativt svenskt fläskkött resultatet av nytt samarbete

Linderoc® är den nya svenska kvalitetsgrisen som tagits fram i samarbete mellan Martin & Servera-gruppen och grisproducenten Ekobolaget i Skara. Resultatet av samarbete är ett högkvalitativt, svenskt griskött, med mer smak och marmorering.
2023.11.20

Vi skänker årets julgåva till Rädda barnen

Martin & Servera-gruppen vill bidra till att ge barn som drabbas av konflikt eller naturkatastrofer, mat, varma kläder och tryggare platser att växa upp på.
Se alla nyheter

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.