Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Västra Kungsholmen blir restaurangbranschens nya mötesplats i Stockholm när Martin & Servera och Galatea flyttar

Västra Kungsholmen blir restaurangbranschens nya mötesplats i Stockholm när Martin & Servera och Galatea flyttar
En ny mötesplats för restaurangbranschen i Stockholm och Sverige skapas när Martin & Servera, med huvudkontor, säljkontor och utbildningsverksamhet samt koncernens dryckesspecialister, Galatea, flyttar in i nya lokaler på Lindhagensgatan 133 på västra Kungsholmen.
- Vårt nya kontor är inte bara en modern och attraktiv arbetsplats för våra medarbetare. Det är ett ställe som stimulerar möten och samarbete – helt enkelt en ny och härlig mötesplats för restaurangbranschen, säger Liv Forhaug, koncernchef Martin & Servera-gruppen.
 
Martin & Servera lämnar alltså Årsta och Galatea flyttar samtidigt från Alvik. Den nya gemensamma adressen är Lindhagensgatan 133. Sorundahallarna blir kvar med lager och kontor i Västberga. Restaurangbutikerna i Årsta och Bromma stannar också där de är.
 
- Martin & Servera-gruppen är en del av restaurangbranschens kreativitet och engagemang. Vi arbetar nära våra kunder. Vi har ofta kunder med i olika utvecklingsprojekt. Att kontoret är både centralt och lättillgängligt är därför viktigt, säger Liv Forhaug.
 
I huset, som består av entréplan plus fem våningar dedikerade för Martin & Serveras verksamhet, finns bland annat:

  • Martin & Servera med huvudkontor och säljkontor Stockholm
  • Galateas huvudkontor och säljkontor
  • GastroMerits utbildningskök och övriga utbildningslokaler
  • Provkök
  • Dryckesprovningsrum och Galateas bar


Ledord: Hållbarhet

Hållbarhet har varit ett av ledorden genom hela projektet. Fastighetsbolaget som utvecklat fastigheten för Martin & Servera är Castellum.
 
- Med alla de specialbehov vi har för vår verksamhet hade det kanske varit enklare att bygga nytt från grunden, men vi valde i stället att ge nytt liv till det gamla åttiotalshuset på Lindhagensgatan, säger Liv Forhaug.
 
Det här är Castellums största återbruksprojekt någonsin. Byggelement, fönster, dörrar, inredning, möbler har sparats och återanvänts – i det nya kontoret, eller i andra byggprojekt. Detta sammantaget har gett en besparing på 1 964 ton CO2e.
 
- De sista dagarna i augusti flyttar vi in, så jag vill hälsa kunder och leverantörer varmt välkomna att besöka oss framöver, säger Liv Forhaug.
Publicerad2023-09-01

Senaste nyheterna

2024.01.29

Högkvalitativt svenskt fläskkött resultatet av nytt samarbete

Linderoc® är den nya svenska kvalitetsgrisen som tagits fram i samarbete mellan Martin & Servera-gruppen och grisproducenten Ekobolaget i Skara. Resultatet av samarbete är ett högkvalitativt, svenskt griskött, med mer smak och marmorering.
2023.11.20

Vi skänker årets julgåva till Rädda barnen

Martin & Servera-gruppen vill bidra till att ge barn som drabbas av konflikt eller naturkatastrofer, mat, varma kläder och tryggare platser att växa upp på.
2023.10.31

Test 2023-10-31

Martin & Servera har sedan länge ett ambitiöst och övergripande klimatmål – att koncernens verksamhet ska vara klimatneutral senast 2030. Så när det gäller klimatarbetet i den egna verksamheten finns mycket på plats.
2023.10.27

Nytt samarbete med &Repeat kring retursystem för återanvändningsbara take away-förpackningar

Den 1 januari 2024 införs lagkrav om att alla som säljer mer än 150 maträtter eller drycker i engångsförpackning per dag ska erbjuda gästen flergångsförpackningar som ett alternativ. Tillsammans med &Repeat gör vi en gemensam satsning där våra kunder erbjuds en användarvänlig och prisvärd lösning på flergångssystem.
Se alla nyheter

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.