Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Svenska Björn Frantzén är världens bästa kock

I tisdags utsågs Björn Frantzén till väldens bästa kock, då "The Best Chefs Award" gick av stapeln i Barcelona. Tävlingen låter professionella inom olika delar av restaurangbranschen själva rösta fram en lista på världens 100 bästa kockar.
Björn Frantzén, som kom på en fjärde plats i förra årets tävling, driver bland annat restaurang Frantzén i Stockholm. Restaurangen har utmärkt sig som den första i Sverige att bli tilldelad högsta betyg, tre stjärnor, i Guide Michelin.

På andra plats kom fjolårets vinnare Joan Roca från Spanien och tredje platsen kneps av Dabiz Muñoz, även han från Spanien.

Tre andra svenska kockar fanns med på listan. Magnus Nilsson från Fäviken Magasinet i Åre kom på plats 46, Emma Bengtsson på Aquavit i New York kom på plats 57 och Fredrik Berselius från Aska i New York knep plats 85.

Se hela listan här.
Publicerad2019-09-26
Nyhet

Martin Moses är Årets Kock 2019

Martin Moses är Årets Kock 2019 och ny svensk mästare i professionell matlagning. I fredags tilldelades han Gastronomiska Akademiens mejerimedalj i guld av Prins Carl Philip.
Nyhet

Vinnare av årets EKO-kock

I lördags utsågs Jonas Karlsson till Årets Ekokock 2019. Tävlingen, som är den sjätte i ordningen, fokuserar på att främja ett hållbarhetstänk inom gastronomi.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.