Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Tävlingsgruppen som formar 2021 års version av Årets Kock nu presenterad

Idag presenterade Årets Kock hur tävlingsgruppen utformas 2021. Gruppens uppgift är att utforma upplägget för det svenska mästerskapet i matlagning. Ulrika Brydling (Brydlings) och Florencia Abella (Ekstedt) är nya i gruppen.

- Det känns väldigt roligt att ha med både Ulrika Brydling och Florencia Abella som nya medlemmar i årets tävlingsgrupp, säger Andreas Stenberg, VD för Årets Kock AB i ett pressmeddelande.

Ulrika Brydling har under många år varit aktiv i Årets Kock, senast som jurymedlem 2019. Utöver det är hon tävlingsledare för ungdomstävlingen Årets Kockelev. Florencia Abella har deltagit i juryn för tävlingen de två senaste åren.

- Att vi nu får in Florencia Abellas gastronomiska kunskap även i tävlingsgruppen stärker tävlingen, säger Andreas Stenberg.

Tävlingsgruppens uppgift är att utforma upplägget för Årets Kock 2021 – från anmälan till final inklusive vilka uppgifter de tävlande ska utföra, poäng som respektive uppgift ger och den tid de har på sig.

I tävlingsgruppen ingår också Tom Sjöstedt (Årets Kock 2008, Lilla Ego), som gör sitt tredje och sista år i mandatperioden, och Viktor Westerlind (Årets Kock 2009, Aira).

Läs mer på Årets Kocks hemsida: Tävlingsgruppen för Årets Kock 2021 är utsedd - Årets Kock (aretskock.se)

Publicerad2021-02-02
Nyhet

Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning om sunda och hållbara arbetsplatser

I onlineföreläsningen "Så blir restaurangen en sund och hållbar arbetsplats" ger föreläsaren Roberto Picornell ägare och ledare på restauranger kunskap och tips om viktiga områden som rekrytering och introduktion av nya medarbetare, ledarskapet i vardagen, medarbetarskap och affärsmannaskap.
Nyhet

Nya coacher för Svenska Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget

Marie Skogström, Sebastian Pettersson och Anders Karlsson är nya coacher för de svenska Kocklandslagen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.