Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Tillsammans sparar vi träd – fler kampanjtidningar ges enbart ut digitalt

Under 2019 kommer de första av Martin & Serveras kampanjtidningar endast ges ut digitalt. Det ses som en naturlig utveckling i och med att en allt större försäljning går via vår e-handel och inte minst som en vinst för miljön.

Alla tidningar, tryckta som digitala, finns i vanlig ordning att ta del av i e-handeln. Här finns de både som pdf och som produktsidor. Via den vägen kan du tydligt se att produkten är på kampanj och det aktuella priset. I e-handeln finns också alltid mer information kring de produkter som ligger på kampanj och det går enkelt att lägga till i dina inköpslistor. Det förenklar också köpprocessen eftersom du även kan lägga in produkter direkt i varukorgen. 
Vi kommer även skicka ut information om kampanjerna via e-post. Missa därför inte att prenumerera på våra nyhetsbrev.

 

”Satsningen är ett naturligt steg i att vi ständigt ser en ökad andel försäljning via vår e-handel och att kunderna i större utsträckning önskar ta del av kampanjerna därifrån. Inte minst är det ett viktigt steg ur ett hållbarhetsperspektiv med tanke på hur många träd vi sparar på att inte trycka tidningar. Bara under januari sparar vi 10,6 ton pappersmassa och det motsvarar ungefär 100 medelstora träd. Det gör det här till ett tydligt exempel på hur vi kan arbetar tillsammans med våra kunder för att bli ännu mer hållbara”, säger Kristina Ossmark, marknadsdirektör på Martin & Servera Restauranghandel.
Kampanj

Kampanjer & sortimentslistor

Här har vi samlat våra inspirerande kampanjer och sortimentslistor. Du finner alla aktuella kampanjartiklar samlade under Kampanjpriser, eller välj kampanj utifrån ett tema som passar dig. Scrolla gärna i sortimentslistor som Hållbara val, Våra egna varorRegionalt eller bläddra i våra aktuella kampanjtidningar.
Publicerad2019-01-02

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.