Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Träffa oss i Almedalen

Under Almedalsveckan 2019 finns vi naturligtvis i Visby. I år arrangeras ett eget seminarium om framtidens hållbara livsmedelskedja. Utöver det deltar vi i flera seminarier, rundabordssamtal och personliga möten.
Den 2 juli kl 14.45 har Martin & Servera sitt eget seminarium, som arrangeras tillsammans med Doublecheck, med rubriken ”Tillsammans mot Agenda 2030-målen – så skapar vi framtidens hållbara livsmedelskedja”. Det blir ett samtal om hur livsmedelsförsörjning i offentlig måltidsverksamhet kan bidra för att till exempel minska matsvinnet, driva social utveckling, minska utsläppen och säkra den biologiska mångfalden? Vad krävs av näringsliv, politik och verksamhet?

I panelen deltar:

  • Malin Larsson, (s), ledamot av Miljö- och Jordbruksutskottet
  • Magnus Nikkarinen, näringspolitisk expert och ansvarig hållbarhet på Svensk Handel
  • Sara Jervfors, kostchef Södertälje Kommun
  • Stefan Calrell, försäljningsdirektör offentlig marknad, Martin & Servera
  • AnnaLena Norrman, direktör hållbar utveckling, Martin & Servera  
Dessutom medverkar personer från Martin & Servera i flera andra seminarier.

1 juli kl 14.30, Framtidens Hållbara Mat, arrangör Tomorrow’s Trädgård
  • Marknadsdirektör Kristina Ossmark deltar i panelen.
2 juli kl 08.30, Vad kan samhället göra för att hjälpa barn och unga i förskola och skola att göra mer hälsosamma val?, arrangör Generation Pep/Frisk Mat
  • Marknadsdirektör Kristina Ossmark deltar i panelen.
2 juli kl 11.30, Hållbar mat på skoltallriken - hur får vi det att hända?, arrangör MatLust, Kost & Näring, Livsmedelsverket, Jordbruksverket m fl
  • Försäljningsdirektör Stefan Calrell deltar i panelen.

Flera personer från ledningen i Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik och Martin & Servera Restauranghandel finns på plats i Visby. Vill du träffa oss för ett personligt möte, kontakta informationschef Christina Gezelius. 


Läs mer

Hållbarhet

Frågor vi driver

Vår verksamhet berörs av politiska beslut – och vår verksamhet påverkar omvärlden – lokalt, nationellt och globalt. Därför deltar vi gärna i debatten. Vi pratar gärna om grossistens viktiga roll för svensk livsmedelsproduktion, för hållbar logistik och för en hållbar livsmedelskedja. Här kan du läsa mer om de frågor som engagerar oss.
Publicerad2019-06-24

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.