Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Välkommen till GastroNord 2018

I slutet av april drar GastroNord igång. Det är norra Europas största fackmässa inom mat- och dryckesbranschen. Redan nu kan vi presentera stora delar av vårt fullspäckade program för de fyra dagarna.

GastroNord arrangeras den 24 – 27 april på Stockholmsmässan i Älvsjö. Tisdag till torsdag håller mässan öppet kl. 10 – 18 och på fredagen kl. 10 – 15. Vi finns på plats alla dagar i monter A38:30.

Ladda ner din entrébiljett här, kostnadsfritt med kod: MASEGN18.

I montern

I vår monter på drygt 300 kvm har vi en stor inspirationsscen och flera stationer. Vid stationerna får besökarna smaka och inspireras av bland annat färskvaror, våra egna varor och restaurangutrustning, samt dotterbolag som Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött. Vi har en stor bardel med Galatea, och ytterligare en bar med ekologiska drycker kommer att finnas i montern.

Scenprogram med moderator Mattias Larsson

Vi har skapat ett spännande scenprogram i montern där temat är hållbarhet och färskvaror. Mattias Larsson är moderator under alla dagarna och många personer från branschen medverkar i vår monter på olika sätt.

  • Flera medlemmar i Svenska Kocklandslaget är på plats för att inspirera
  • Johan Gottberg pratar svinn
  • Mathias Dahlgren berättar om vegetariskt och hållbart
  • Sayan Isaksson ger inspiration kring japanskt
  • Daniel Roos pratar Nobeldessert
  • Malin Söderström berättar om sin resa till Sydkorea med GastroMerit

 

Under GastroNord kommer vi att hålla i prisutdelningen av vår årliga hållbarhetstävling, Utmaningen.

 

Hela programmet med hålltider för alla dagar kommer att presenteras inom kort.
Publicerad2018-03-02

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.