Under Restauranggalan koras, lyfts och hyllas förebilder, inspiratörer och innovatörer i alla delar av branschen: kockar, sommelier, servitörer, bartenders, krögare och leverantörer.
Här följer årets alla vinnare
Årets ungdomsstipendium
André Edlund
Årets barkoncept
7 flaskor
Årets hälsokrog
Holy Greens
Årets framtidslöfte
Fabian Olli Johansson
Årets sommelier
Peter Halldén
Årets ölutvecklare
Josefine Olsson
Årets kroginteriör
Luzette
Årets hållbara krog
K-Märkt Garnisonen
Årets smaksättare
Rutabaga, Mathias Dahlgren
Årets klassiker
Årstiderna
Årets innovatör
Paul Svensson
Årets kulturrestaurang
Restaurang Syltan
Årets leverantör
Rational
Årets matsalsteam
Restaurang Gastrologik
Årets Krögare
Per Dahlberg
Årets Hederspris
Karin Fransson
Årets Krog
Operakällaren
Årets Arbetsplats
Långbro Värdshus
Stort grattis till alla vinnare och alla nominerade önskar vi på Martin & Servera!