Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Nominering till Visa vägen-priset för samarbetet med Samhall

Martin & Servera i Enköping blev i dagarna nominerade till Samhalls arbetsmarknadspris Visa vägen för sitt arbete med att öppna arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning. Nu väntar en omröstning för att utse vinnarna.

Visa vägen-priset delas ut till Årets arbetsgivare och till Årets eldsjäl. Vinnarna i nio regioner blir sedan till två nationella vinnare och prisas på en gala i Stockholm i november. Syftet med priset är att lyfta de som dagligen arbetar med att bryta det utanförskap på arbetsmarknaden som finns för personer med funktionsnedsättning.

”Vi har lite olika bakgrund i våra liv. Jag tycker att det är både kul och viktigt att hjälpa människor som av olika anledningar inte har det så lätt och göra att de blir sedda. Samhall säger sig vara Sveriges viktigaste företag och det håller jag med om. Det känns kul att vara nominerade både för Martin & Serveras skull och av personliga skäl. De som vill får gärna gå in och rösta på oss”, säger Jan Lindblom, initiativtagare och fastighetschef på Martin & Servera i Enköping.

 

Inom fastighet i Enköping har vi aktivt valt att arbeta tillsammans med Samhall. Samarbetet startade på plats i Enköping.

”Allt fungerar riktigt bra, de som är här gör ett utmärkt jobb och är alltid positiva. Över tid har vi anlitat Samhall för allt fler uppgifter också inom andra områden som bland annat städ och kök. Jag har visioner om att vi ska kunna anlita dem för ännu flera arbetsuppgifter här i Enköping. Så vi jobbar vidare med förhoppningen att kunna ro det i land i framtiden”, säger Jan.

 

Det är ungefär 600 personer och arbetsgivare som är nominerade till Visa vägen-priset i båda kategorierna och de med flest röster vinner. Den första gallringen sker 20 juni, och sedan utses vinnaren steg för steg.

På Visa vägens hemsida finns mer information och här kan du rösta på Martin & Servera.
Publicerad2018-06-12

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.