Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Webbinarium - Så lyckas din restaurang med hemleveranser i pandemitid

Webbinarium - Så lyckas din restaurang med hemleveranser i pandemitid
Missa inte detta kostnadsfria webbinarium som handlar om nya lösningar för restauranger som vill arbeta med hemleveranser i pandemitid. Här presenteras de bästa tipsen för erbjudande, marknadsföring, beställning och logistik.
Pandemin har drabbat restaurangbranschen hårt och det har blivit nödvändigt att hitta nya lösningar när kunderna inte kan komma till restaurangen. I projektet Resvinn finansierat av Vinnova har nya sätt testats för restauranger att arbeta med hemleveranser.

Tipsen kommer att presenteras av:
  • Erbjudande Johan Gottberg (Restauranglabbet)
  • Marknadsföring Anna Mighetto (Where is my pony)
  • Beställning Philip Axelsson (Nordish Market)
  • Logistik Ali Ghoce (Gordon Delivery)
Presentationerna efterföljs av en gemensam diskussion och frågestund.

Datum och tid: 24 mars 14.00 – 14.45.

Anmäl dig här! 

Detta är en del i projektet Resvinn där Martin & Servera deltar. 
Publicerad2021-03-03

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.