Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera Restauranghandel

Martin & Servera Restauranghandel är Sveriges ledande grossist och samarbetspartner till restauranger och storkök. Vi erbjuder färskvaror, restaurangutrustning, drycker och andra livsmedel, samt även service, tjänster och utbildningar. Vi har dessutom ett stort sortiment av ekologiska och miljömärkta produkter.
Vi är tillgängliga för våra kunder – genom kunniga säljare, genom en mängd digitala verktyg som underlättar kundernas vardag och en e-handelsplattform som ständigt utvecklas i dialog med kunder.
Om oss

Med omtanke om dig och din restaurang

När du gör livet godare för många finns vi alltid till hands. Med ett heltäckande utbud av bra råvaror, hållbarhet i fokus, personlig service och säkra leveranser, hjälper vi dig att förbättra din affär.
Sortiment

Se vårt sortiment

Vi letar reda på den där ekologiska grön­saken som du vill servera på din restaurang. Vi hittar ölet som matchar menyns grönsaksrätter perfekt. Vi ordnar premiumköttet som lyfter menyn och gör gästerna extra lyckliga.
Om oss

Kontaktpersoner - Martin & Servera Restauranghandel

Här hittar du kontaktuppgifter till försäljning, kategori och inköp samt marknad inom Martin & Servera Restauranghandel.

Bli kund

Kontakt

Välkommen att bli kund hos Martin & Servera

Martin & Servera erbjuder precis allt som ditt kök, din bar, matsal eller butik behöver, oavsett om du är en restaurang, ett litet kafé, en hel kommun eller ett rikstäckande restaurangkoncept. Med våra bilar kommer leverans av allt från basvaror, färskvaror och delikatesser, till utrustning, vin och öl. Ett samarbete som förenklar din vardag helt enkelt.

Läs mer om Martin & Servera Gruppen

Om oss

Om Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver. Martin & Servera-gruppen i korthet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.