Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Din affärspartner över hela Sverige

Martin & Servera finns i hela landet


Företagsbroschyr

Framtidens grossist är specialist. Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Välkommen till oss!

Ladda ner vår företagsbroschyr
Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver.

Martin & Servera-koncernen levererar dagligen livsmedel, drycker och utrustning till tusentals kunder runt om i hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Årsta utanför Stockholm.

Våra lager är strategiskt placerade i Halmstad, Norrköping, Enköping och Umeå. Vi har totalt 13 säljkontor, från Malmö i söder till Luleå i norr.

Vår ambition är att bidra till din framgång. Som kund hos oss får du en affärspartner med stor kunskap och ett genuint engagemang för utvecklingen av den svenska måltidsbranschen.

Affärsidé, vision och varumärkeslöfte

Martin & Serveras affärsidé, vision och varumärkeslöfte gäller för alla våra verksamheter. De sätter de övergripande ramarna och grunden för hur vi som koncern ska agera, och omfattar alla verksamheter, varumärken och målgrupper.

Affärsidé: "Martin & Servera förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar kundernas vardag och förbättrar deras affär.

Vision: "Där mat och dryck serveras ska Martin & Servera vara det självklara valet."

Varumärkeslöfte: "Kunskap som utvecklar din affär."

Video

Om Martin & Servera

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Gurka
Bla bla vla Lorem Ipsum

Vill du bli kund?

Kontakt

Välkommen att bli kund hos Martin & Servera

Martin & Servera erbjuder precis allt som ditt kök, din bar, matsal eller butik behöver. Oavsett om du är en restaurang, ett litet kafé, en butik, en hel kommun eller ett rikstäckande restaurangkoncept så vill vi gärna ha dig som kund.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.