Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Dotterbolag

Martin & Servera-koncernen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik och ett antal dotterbolag med olika inriktning. Gemensamt är att företagen som ingår i koncernen är specialiserade på restaurangbranschens behov.
Från och med 1 januari 2018 är tidigare Martin & Servera Restaurangdistribution uppdelade i två bolag Martin & Servera Restauranghandel samt Martin & Servera Logistik.

Martin & Servera Restauranghandel

Martin & Servera Restauranghandel är koncernens verksamhet inom restaurangdistribution och är Sveriges ledande grossist och affärspartner till restauranger över hela Sverige. Martin & Servera Restauranghandel erbjuder färskvaror, restaurangutrustning, dryck och andra livsmedel. Företaget har säljkontor över hela Sverige och erbjuder förutom restaurangdistribution även service, tjänster och utbildningar

Martin & Servera Logistik

Martin & Servera Logistik är koncernens lager och logistikverksamhet med lager på fyra orter Halmstad, Norrköping, Enköping och Umeå samt ett antal omlastningscentraler runt om i Sverige. Varje dag, året runt, tar Martin & Servera Logistik ansvar för att kunderna får just de varor de behöver till sina verksamheter.

Martin & Servera Restaurangbutiker

Martin & Servera Restaurangbutiker, tidigare Martin Olsson Cashar, består av två butiker belägna i Årsta och Bromma. Ledorden är "proffsigt, personligt och prisvärt". Här erbjuds ett brett sortiment som omfattar allt från köksmaskiner till färskvaror, som frukt och grönt. Här hämtar och betalar kunderna sina varor på plats, sju dagar i veckan.
Besök Martin & Servera Restaurangbutiker »

Grönsakshallen Sorunda

Grönsakshallen Sorunda förser restauranger, hotell, kursgårdar och storkök med marknadens mest attraktiva sortiment från växtriket. Företaget har ett brett frukt- och grönsakssortiment samt egen tillverkning av färdigskurna och förädlade frukter och grönsaker. Grönsakshallen Sorunda finns på fyra platser i Sverige: Stockholm, Mora, Göteborg och Nyköping. 
Besök Grönsakshallen Sorunda »

Fällmans Kött

Fällmans Kött AB är Sveriges främsta grossist på kött, vilt, fågel och charkuterier – från egna gårdar och från producenter över hela världen. Fällmans Kött styckar och bereder kött i egna anläggningar och har kontroll över råvaran från uppfödning till färdig produkt. Fällmans Kött har även egen tillverkning av korv och charkuterier från egna recept. 
Besök Fällmans Kött »

Galatea-gruppen

Galatea-gruppen importerar och distribuerar öl, vin och sprit på den nordiska marknaden. Företaget är branschledande i Skandinavien på importerad öl. Galatea äger nio svenska varumärken för öl, cider, glögg och spritdrycker samt erbjuder ett brett sortiment av importerade cider, vin- och spritdrycker med över 120 kvalitetsvarumärken. Kunder är framför allt den svenska restaurangmarknaden, Systembolaget samt dagligvaruhandeln. Via dotterbolaget Brygghuset i Sigtuna AB utvecklar och brygger Galatea craftöl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna öl.
Besök Galatea »

Still Sparkling Solutions

I januari 2018 bytte bolaget namn från Martin & Servera Solutions AB till Still Sparkling Solutions.

Företaget arbetar med fullservice av fatöls- och vattenanläggningar – från förhandling, avtal och installation, till service, underhåll och utveckling. I Still Sparkling Solutions ryms varumärket Still Sparkling. Det är ett vattenkoncept som ger kunderna en bred valmöjlighet med sina olika produktutbud, paketlösningar och designalternativ.
Besök Still Sparkling Solutions »

Chipsters

Martin & Servera förvärvade den ålänska grossisten Chipsters i november 2016. Förvärvet är det första steget som Martin & Servera tar utanför Sverige. En viktig del i affären är tillgången till Chipsters sortiment och specialistkunskaper inom färsk fisk och skaldjur.

Chipsters omsätter ca 560 mkr och har sitt säte på Åland. Bolaget har även betydande verksamhet på det finska fastlandet. Inom storkök är Chipsters det ledande finländska varumärket för färsk och djupfryst fisk samt fiskprodukter. Förutom fisk finns det även vilt, kött och kyckling, samt svamp, bär och färska grönsaker och frukter i sortimentet. Bolaget säljer även produkter till den finska dagligvaruhandeln, bl.a. från sin egen produktion.
Besök Chipsters »

Diskteknik

I januari 2017 förvärvade Martin & Servera Diskteknik. Företagsgruppen omsätter ca 400 Mkr och är ett strategiskt förvärv med målsättningen att stärka Martin & Serveras erbjudande av rengörings- och kemprodukter.

Diskteknik är Sveriges ledande företag inom disk, tvätt och städ. De jobbar även med försäljning och egen produktion av kemtekniska produkter, import av engångsartiklar samt försäljning, installation och service av storköksmaskiner.
Genom bolaget 
Storköksteknik, som tillhör Diskteknik, kan vi också erbjuda service, garantiservice och installation av restaurangutrustning.
Besök Diskteknik »

 

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.