Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Välkommen till GastroMerit
GastroMerit

Välkommen till GastroMerit

Hos oss hittar du marknadens bästa utbud av kurser inom kategorier som ledarskap, ekonomi och dryck. Möt kursledare som är riktiga experter inom sina områden.
Se hela kursutbudet

Kampanj & erbjudanden

15% rabatt på alla webbutbildningar

Under sommaren erbjuder vi 15% rabatt på alla webbutbildningar!

Kurser & utbildningar

Dryckesutbildningar

Grundkurs i barteknik, hur parar man ihop vin med mat och hur ser alkhollaget ut egentligen? I vårt breda utbud av dryckesutbildningar hittar du allt från praktiska kurs i bar till teoretiska.

Ledarskapsutbildningar

Schemaläggning och försäljning - eller ny som chef. Vi har det du behöver för att briljera.

Köksutbildningar

Här hittar du marknadens ledande kurser inom kök och matsal. Här hittar du alltid våra senaste erbjudanden med de hetaste trenderna. 

Matsalsutbildningar

Här hittar du kurser för dig som är ny i matsalen, till dig som vill skapa merförsäljning eller behöver en grundkurs i service. I vårt breda utbud hittar du fysiska, streamade och webbutbildningar inom ämnet.

Hygienutbildningar

Lär dig grunderna i livmedelshygien och HACCP, vi erbjuder både kurser som både är på plats och webb. *Nyhet - nu finns det webbutbildning på engelska.

Ekonomiutbildningar

Här hittar du kurser inriktade på lönsamhet, hur ska man räkna köksprocent, hur fungerar Excel och hur kan jag skapa merförsäljning?

Nyheter och inspiration från GastroMerit

Inspiration

Erssons tar hjälp av GastroMerit i personalsatsning

Under hösten gick startskottet på en satsning från restaurangen Erssons. De vill att deras arbetsplats ska utvecklas och vill även rekrytera de bästa medarbetarna till sina verksamheter. För att lyckas med dessa mål har de tagit hjälp av vår utbildningsverksamhet GastroMerit.
Inspiration

Alexander reste till gastronomins Tokyo med GastroMerit

Hösten 2018 åkte GastroMerit, Martin & Serveras utbildningsverksamhet, tillsammans med 20 deltagare på en kulinarisk resa till Tokyo. Här bjöds gruppen på inspirerande smak- och matupplevelser samt besökte delar av staden endast de mest inbitna Tokyo-frälsta känner till. Vi har träffat en av deltagarna på resan, Alexander Meier, köksmästare på Icehotel i Jukkasjärvi, som berättar hur det var att resa med GastroMerit och om inspirationen han fick i Tokyo.

Kontakta oss

GastroMerit

Om GastroMerit

Utbildning utvecklar din verksamhet. Med välutbildade och kompetenta medarbetare förbättrar du din konkurrenssituation, ökar din lönsamhet och skapar en bra företagskultur. Investeringar som lönar sig på lång sikt.
GastroMerit

Kontakta oss på GastroMerit

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller undrar över en speciell utbildning. Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar på GastroMerit.
GastroMerit

Vad gäller? Information om bokning, fakturering och avbokning

Här hittar du allt som gäller vid bokning, avbokning och fakturering. Hittar du inte det du letar efter är du varmt välkommen att kontakta oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.