Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Kurs – Cocktails och drinkar

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2950 kr exkl moms
Boka

Stockholm   31/10 2018
    13/3 2019
GastroMerit

Grundkurs i barteknik

Här får du massor av inspiration och kunskap när det gäller att "lyfta" din bar. Kursen är till största delen teoretisk, men innehåller praktiska moment.
GastroMerit

Sommelierutbildning – utbildningen för dig som vill bli sommelier

Diplomutbildningen till sommelier sträcker sig över en termin och är anpassad för dig som vill arbeta praktiskt som sommelier. Under terminen varvas teoretiska föreläsningar med dryckesprovningar.
Lär dig att komponera inspi­rerande drinklistor. Den här endagskursen berör strukturen, urvalet och vilka som är de mest lönsamma drinkarna.

Det här är en kurs för dig som vill skapa intressanta och inspirerande drinklistor. Du kommer att lära dig hur ska strukturen vara, vilket urval du bör göra och vilka som är de mest lönsamma drinkarna.

Du får kunskap om hur du skapar cocktails, drinkar, koncept och teman. Vi diskuterar hur storytelling kan bidra till ökad lönsamhet samt vilka trender som influerar bartenders mest i dagsläget. Du får också lära dig mer om olika produkter och råvaror.

Kursen ger fördjupad insikt i ingredienser, smaker och kombinationer. Vi diskuterar även olika alkoholfria och alkoholsvaga alternativ.

Kursinnehåll

  • Drinklistor: Struktur, urval och lönsamhet
  • Kreativitet: Produkt, råvarukunskap samt tekniker
  • Storytelling: Historia och trender
  • Ingredienser, smaker och kombinationer
  • Alkoholfritt och alkoholsvaga alternativ

Kursledare: Björn Kjellberg

Björn Kjellberg är en flerfaldigt prisbelönt bartender och driver bartender-kollektivet Bottles i Stockholm. Han sitter med i Board of Education vid världens största bartenderskola EBS. Björn arbetar även som produktchef hos importören Renbjer & Magnusson.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.