Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Drinkar och bar management

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Lär dig att komponera inspi­rerande drinklistor. Den här endagskursen berör strukturen, urvalet och vilka som är de mest lönsamma drinkarna
Det här är en kurs för dig som vill skapa intressanta och inspirerande drinklistor. Du kommer att lära dig hur ska strukturen vara, vilket urval du bör göra och hur man kan boosta lönsamheten i baren och arbeta mer effektivt.

Du får kunskap om hur du skapar ett lönsamt dryckesprogram med cocktails, drinkar och koncept.
Vi diskuterar även vikten av storytelling och vilka trender som influerar bartenders mest i dagsläget. Du får också lära dig mer om olika produkter och råvaror med fokus på sprit. Kursen ger fördjupad insikt i ingredienser, smaker och kombinationer.

Vi diskuterar även olika alkoholfria och alkoholsvaga alternativ. Kort sagt en inspirerande dag med mycket sälj och lönsamhetstänk blandat med massa drinkar.

Kursinnehåll

  • Lönsamhet: Fem nycklar till en lönsambar
  • Drinklistor: Struktur, urval och lönsamhet
  • Kreativitet: Produkt, råvarukunskap samt tekniker
  • Storytelling: Historia och trender
  • Ingredienser, smaker och kombinationer
  • Alkoholfritt och alkoholsvaga alternativ

Kursledare: Hans Bihl / Brabar AB

Hans Bihl har arbetat med dryckesutbildningar sedan 1995. Han är en av Sveriges högst utbildade Spritsommelierer enligt WSET (level 3) och är även designated Educator. Han har startat flertalet barutbildningar, bland annat YH-utbildningen International Bar Management och blivit Årets Branschförbättrare på B.C.A. galan. 

Nyfiken på fler dryckesutbildningar?

GastroMerit

Spännande svenska drycker

Välkommen till dryckeslandet Sverige! Under en heldag får du följa med dryckesexperten Nadja Karlsson och prova svenska spännande drycker. Ovärderlig kunskap för dig som vill ha koll på det senaste inom dryckesvärlden och dessutom lära dig mer om vår svenska dryckeshistoria.
GastroMerit

Grundkurs i barteknik

Här får du massor av inspiration och kunskap när det gäller att lyfta din bar. Kursen är till största delen teoretisk, men innehåller praktiska moment.
GastroMerit

Mat och dryck i kombination

Välkommen till en givande introduktions- och inspirationsdag i hur man kombinerar mat och dryck. Ovärderlig kunskap att ha om du jobbar med mat och dryck.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.