Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Grundkurs i barteknik

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2950 kr exkl moms
Boka

Stockholm   25/10 2018
    16/4 2019
Recept

Hemingway Daiquiri

Det här är en fantastisk drink, som håller smaken av alla sina komponenter om man gör den rätt. Caña Brava Rum fungerar särskilt bra eftersom den lyckas bära alla dessa tunga smaker med sin egen starka smakprofil av sockerrör.
GastroMerit

Kurs – Cocktails och drinkar

Lär dig att komponera inspi­rerande drinklistor. Den här endagskursen berör strukturen, urvalet och vilka som är de mest lönsamma drinkarna.
Här får du massor av inspiration och kunskap när det gäller att "lyfta" din bar. Kursen är till största delen teoretisk, men innehåller praktiska moment.
Barteknik handlar om att lyfta fram barens mervärden. Den här är en kurs som ger dig kreativ input som kan omsättas till konkreta idéer i ditt dagliga arbete. Kursledaren går igenom vad du bör ha för råvaror, dekorationer och utrustning för att kunna skapa smakfulla, vackra, klassiska och personliga drinkar. Vi blandar, provar och analyserar även ett antal drinkar, både klassiska och nyskapande. Under dagen varvas föreläsningar med praktiska moment. Mycket av utbildningen bygger på inspiration och att se möjligheter i det dagliga arbetet. Kursen vänder sig till dig som har baserfarenhet av arbete i baren och som vill få inspiration och kunskap kring hur du kan lyfta din barverksamhet och att skapa klassiska, moderna och personliga drinkar.

Kursinnehåll

  • Barens utrustning 
  • Råvaror och ingredienser 
  • Barens mervärden 
  • Kreativ input

Kursledare: Hans Bihl

Hans Bihl har länge arbetat som bartender och arrangerat barutbildningar genom sitt företag Brabar AB sedan 1995. Sedan 2007 driver han Yrkeshögskoleutbildningen International Bar Management. Han arbetar även med SSP Restaurants och sportbarkedjan O'Learys med deras barutbildningar och barkoncept.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.