Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Nadias dryckesutbildning 2024-09-03
Tjänster

Nadias dryckesutbildning 2024-09-03

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Om oss

Dotterbolag

Martin & Servera-koncernen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik och ett antal dotterbolag med olika inriktning. Gemensamt är att företagen som ingår i koncernen är specialiserade på restaurangbranschens behov.
Från och med 1 januari 2018 är tidigare Martin & Servera Restaurangdistribution uppdelade i två bolag Martin & Servera Restauranghandel samt Martin & Servera Logistik.
Vad är du sugen på att lära dig för nytt? Våra kursnyheter genomsyras av den senaste kunskapen. Och ledarna? Dom är självklart experter inom sina respektive ämnen.
(cache) (cache2) (cache3)

Förmiddagen (cache)

Svenska viner
 
Hur blev Sverige ett vinland? Vad är svenskt vin? Följ med på en historisk resa som tar avstamp i historien. Vi börjar året 1957, ”Operation vin", då vinet skulle bli en del av det svenska folkhemmet. Sen förflyttas vi framåt till år 1999, då Sverige blev ett godkänt vinland av EU. Att Sverige skulle bli ett vinproducerande land var det få som trodde för 20 år sedan.
Eftermiddagen
Svenska spritsorter
 

Boom för destillerier
Lika många sprittillverkare idag som på 1870-talet. Hur kommer det sig att svensk gin har blivit en sån världssuccé? Varför pratar många producenter hellre om ”botanicals” än om kryddor? Nadja berättar också om smaksättning och ”livets vatten” (Akvavit) och whiskey.

Den nya svenska ölkulturen
 
Under 2000-talet har hundratals hantverksbryggerier etablerats. Det har hänt mycket i öllandet Sverige och utvecklingen är i snabb och ständig rörelse. När vi pratar om svensk öl - hur är definitionen av svensk öl? Ska humlen och malten komma från Sverige för att räknas som svensk öl?


Kursens innehåll (cache 8)

  • Svensk dryckeshistoria
  • Provningsmetodik
  • Vinlandet Sverige
  • Svensk öl
  • Svensk sprit
Cache 6
Cache 7
Cache 9

Fler kurser (cache5)

Kunskap

Framtidens mat är ekologisk

Framtidens meny är producerad med omsorg om djur, natur och miljö. Det är vår fasta övertygelse. Och utifrån det tar vi konkreta beslut varje dag. Ett sådant beslut är att se till att det ekologiska och miljömärkta sortimentet ständigt utvecklas.
Kunskap

Framtidens mat är ekologisk

Framtidens meny är producerad med omsorg om djur, natur och miljö. Det är vår fasta övertygelse. Och utifrån det tar vi konkreta beslut varje dag. Ett sådant beslut är att se till att det ekologiska och miljömärkta sortimentet ständigt utvecklas.
Kunskap

Framtidens mat är ekologisk

Framtidens meny är producerad med omsorg om djur, natur och miljö. Det är vår fasta övertygelse. Och utifrån det tar vi konkreta beslut varje dag. Ett sådant beslut är att se till att det ekologiska och miljömärkta sortimentet ständigt utvecklas.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.