Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Kurs – Restaurangekonomi med MOR Online

Kursinformation

Längd: Heldag,  09:00 - ca 16:00

Pris: 1 800 kr exkl moms
Boka

Stockholm 19/9, 3/10, 17/10, 31/10, 14/11, 21/11, 12/12  
Göteborg 26/9, 8/11
Halmstad 7/11
Boden 13/11
Malmö 25/9, 6/11
Mora 29/11
Norrköping  13/9
Sundsvall 15/11
Umeå 14/11
Västerås 22/10
Växjö 11/9
Åre 27/11
MOR Online

MOR Online – blir Kalkylering & Inventering

Martin & Serveras restaurangekonomiprogram MOR Online flyttar in i e-handeln och byter namn till Kalkylering & Inventering.
Vill veta hur du kan påverka din råvarukostnad och få insikt i hur du ska prissätta dina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen ger dig grunderna i restaurangekonomi och kalkylering med hjälp av restaurangekonomiprogrammet MOR Online.


MOR Online är ett enkelt och tidsbesparande verktyg som hjälper dig att spara tid och få kontroll över din köksekonomi. Under den här kursdagen lär du dig grunderna i MOR Online så att du på ett snabbt och enkelt sätt kan beräkna dina råvarukostnader. Du får koll på hur du ska prissätta rätterna i din meny för att få önskad lönsamhet. Du får även lära dig hur du enkelt bygger inventeringslistor och hanterar din inventering.

Utbildningen passar dig som arbetar i restaurangbranschen och vill lära dig mer om restaurangekonomi och lönsamhet. Utbildning bedrivs på flera platser i landet.

Få kontroll över din köksekonomi

Lär dig mer om hur du beräknar dina råvarukostnader, din prissättning och få hjälp med din inventering. MOR Online är ett enkelt och tidsbesparande restaurangekonomiprogram.

Kursinnehåll

  • Sökning och prisjämförelse av artiklar
  • Kalkylering av råvarukostnader för recept och maträtter
  • Grunderna för prissättning av meny
  • Baskunskaper i svinnberäkning
  • Bygga och underhålla inventeringslistor
  • Inventera lager och redovisning av inventeringsvärden

Kursledare: Richard Clauson

Richard är utbildare på Martin & Servera. Han är utbildad kostekonom från Uppsala universitet med stor erfarenhet av restaurangekonomi, främst inom kalkylering och verksamhetsuppföljning.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.