Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Hygien och livsmedelssäkerhet

Här hittar du grundläggande och viktiga kurser för dig som arbetar med livsmedel. Vi erbjuder både kurser online och hos oss på GastroMerit.
GastroMerit

Endagskurs – Livsmedelshygien och HACCP

Det här är en grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal. Utbildningen skapar stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg. Kursen inkluderar även HACCP, ett arbetssätt för att ta reda på, bedöma och kontrollera alla faror i livsmedelsproduktionen som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten.
GastroMerit

Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.
GastroMerit

Endagskurs – HACCP i teorin: Matsäkerhet, riskvärdering och kritiska styrpunkter

HACCP – ett arbetssätt för att ta reda på, bedöma och kontrollera alla faror i livsmedelsproduktionen som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten.
GastroMerit

Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation och inspiration att arbeta förebyggande, för att undvika kostsamma misstag och undvika farorna som finns i livsmedelshanteringen.
GastroMerit

Onlineutbildning – Baskurs i livsmedelshygien

En webbutbildningen som ger inblick och förståelse för livsmedelshygien och de krav som ställs i ett kök.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.