/Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien
GastroMerit
Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien
Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.
Kursinformation
Något gick fel när kurserna hämtades.
Kursledare
Föreläsare är specialister från Nomor, som jobbar med matsäkerhet och skadedjurskontroll.
Samtliga har rätt utbildning i livsmedelshygien, egenkontroll och HACCP samt praktisk erfarenhet av livsmedelsbranschen.
Kursen anpassas efter deltagarnas behov.
Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.
Under den här kursen lär du dig vilka hygieniska risker som finns vid hantering av livsmedel. Vi går igenom smittämnen, smittkällor, matförgiftning, allergener och andra hälsofaror. Du får insikt i vissa kritiska steg vid livsmedelshantering och vad egenkontroll innebär.
Målet är att du, förutom kunskapen, även ska få inspiration och motivation att använda det du lärt dig under kursen i din vardagliga verksamhet. Kursinnehållet är upplagt utifrån Livsmedelsverkets krav och är den utbildning som efterfrågas av myndigheternas inspektörer.
Kursen vänder sig till dig som hanterar livsmedel i någon form, exempelvis kockar, serveringspersonal, portioneringspersonal, kallskänkor och övrig personal med livsmedelskontakt inom restaurang och offentlig verksamhet.
Inga förkunskaper krävs.
Kursinnehåll
Mikroorganismer och smitta (bakterier, virus och parasiter)
Hygien (personlig och lokaler)
Matförgiftningar
Kemiska och fysiska hälsofaror
Egenkontroll
Förebyggande insatser
Utbildningen finns som lärarledd, en heldag eller webbutbildning fyra timmer (tillsammans med Krogkunskap).
Du vet väl att vi även har hygienutbildningar som onlinekurser?
Vi rekommenderar
GastroMerit
Webbutbildning - Livsmedelshygien och HACCP
Vill du få stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg? Det här är en grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal. Lär dig om HACCP, ett arbetssätt för kontrollera alla faror som kan vara ett hot mot livsmedelssäkerheten.
Webbutbildning – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien
Få motivation,inspirationoch kunskap kringatt arbeta förebyggandemed livsmedelshygien och hantering av livsmedel.Med dessa kunskaper kan duundvika kostsamma misstag ochdefaror som finns isamband medlivsmedelshantering.
Webbutbildning - Allergier och intoleranser för restaurang
Med denna kurs håller du dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.