Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Endagskurs – HACCP i teorin: Matsäkerhet, riskvärdering och kritiska styrpunkter

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2750 kr exkl moms
Boka

Stockholm   31/10 2018
    26/2 2019
    29/10 2019
 
Göteborg   30/10 2018
    2/4 2019
    22/10 2019
 
Malmö   1/11 2018
    7/5 2019
    5/11 2019
HACCP – ett arbetssätt för att ta reda på, bedöma och kontrollera alla faror i livsmedelsproduktionen som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten.

Den här utbildningen följer Codex Alimentarius principer, det vill säga de lagar och regler som styr arbetet med livsmedelsäkerhet. Kursen ger dig en översikt i vad HACCP är och ger dig kunskap om matsäkerhet, riskvärdering och kritiska styrpunkter.

Kursen varvar teori med diskussioner och grupparbeten. Du får praktiskt kunskap, inspiration och motivation som hjälper dig i ditt dagliga jobb. Kursen avslutas med ett skriftligt prov och vid godkänt resultat får du diplom som dokumenterar dina kunskaper.

Kursen vänder sig till dig som är ansvarig för företagets egenkontrollprogram och till dig som vill få grundläggande kunskap kring säker hantering av livsmedel och ökad kunskap kring HACCP.

Kursinnehåll

  • HACCP – innehåll och arbetssätt
  • Matsäkerhet, riskvärdering och styrpunkter
  • Teori samt diskussioner och grupparbeten
  • Skriftligt prov

Kursledare 

GastroMerits föreläsare är specialister från företaget Nomor, som arbetar med matsäkerhet och skadedjurskontroll. Föreläsarna har stor kunskap och lång erfarenhet av utbildningar och av hur det fungerar ute i verksamheterna. De delar med sig av historier och exempel ur vardagen och anpassar utbildningarna efter deltagarnas behov. Samtliga föreläsare har erforderlig utbildning inom livsmedelshygien, egenkontroll och HACCP samt praktisk erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.