Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Onlineutbildning – Baskurs i livsmedelshygien

Kursinformation

Längd: 4 timmar

Pris: 850 kr exkl. moms
Boka

Onlineutbildningen har valfritt startdatum.

GastroMerit

Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation och inspiration att arbeta förebyggande, för att undvika kostsamma misstag och undvika farorna som finns i livsmedelshanteringen.
En webbutbildningen som ger inblick och förståelse för livsmedelshygien och de krav som ställs i ett kök.

Från upptining till avsvalning! 

Kursen tar upp och belyser risker vid hantering och tillagning. Vidare tar vi upp de olika temperaturgränserna och vilka kritiska punkter ni ska uppmärksamma och ta höjd för vid beredning men även mottagning och varmhållning. Virus och bakterier, vilka risker finns det?

Kursinnehåll

  • Kritiska punkter och smittvägar

  • Temperaturgränser

  • Matförgiftningar

  • Bakterier, virus och svampar

Detta krävs för att få ett kursintyg

Varje avsnitt avslutas med ett antal kontrollfrågor som måste bli godkända för att du ska ta dig vidare till nästa delmoment. För att få intyg på utförd kurs ska du ha klarat 80 % av frågorna på respektive delprov.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.