Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Choklad, tryfflar och dekorer

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 3 100 kr exkl moms
Boka

Stockholm    
     

Fler utbildningar med kursledare Sebastian Pettersson

GastroMerit

Moderna bakverk med klassiska smaker

En kurs för dig som genom vill lära dig om klassiska bakverk med moderna tekniker. Kursen leds av Sebastian Pettersson, tidigare konditor för Svenska Kocklandslaget, med stor erfarenhet av hur man skapar och utvecklar bakverk och desserter för att nå nya höjder.
En heldags chokladkurs med Sebastian Pettersson, där du lär dig tryffeltillverkning och att baka med choklad. 
En kurs för dig som vill lära dig bemästra chokladens alla konster. Kursen leds av Sebastian Pettersson, tidigare konditor för Svenska Kocklandslaget.  Den här kursen tar dig djupgående igenom chokladtemperering och behandling av olika sorters choklad. Vi lär oss förstå hur vi ska tänka när det kommer till choklad och alla dess funktioner samt möjligheter. Genom noggrann grundläggande genomgång av råvaran ger det dig möjligheten att variera dina recept både utseendemässigt och smakmässigt. Under kursdagen kommer vi bland annat att göra gianduja, tryfflar, praliner och bars. Kursen vänder sig till dig som vill utforska och lära dig mer om choklad.

Kursinnehåll

  • Djupågående genomgång av chokladtemperering
  • Färgläggning med spray och kakaosmör
  • Teoretisk genomgång av choklad
  • Dekorer och garnityr

Kursledare: Sebastian Pettersson

Sebastian Pettersson Sebastian är en av Kocklandslagets yngsta konditorer genom tiderna med utmärkelser som bland annat ett OS-Guld och VM-guld. Sebastian arbetar med utbildning inom konditori & choklad världen över. Han har tidigare varit anställd på restauranger som Oaxen Krog & Slip och Operakällaren. Han är också en av lagledarna för Juniorkocklandslaget.

Se alla köksutbildningar

GastroMerit

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.