Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Kurs – Desserter med stil

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 3050 kr exkl moms
Boka

Stockholm   19/9 2018
    14/11 2018
    10/1 2019
    11/4 2019
GastroMerit

Kurs – Choklad och dekorer

En heldags chokladkurs där du lär dig tryffeltillverkning och att baka med choklad. Du får skapa tårtor, bakelser, glassdesserter, macarons, tartletter och tryfflar i olika smaker och med olika utseenden.
Detta är en dessertkurs för dig som jobbar på restaurang. Under kursen får du fördjupad kunskap i tillagning av avancerade desserter av hög kvalitet. Vi går igenom smakkombinationer, nya tekniker, dagens desserttrender samt hur du kan jobba för att skapa intressanta presentationer.

I den här kursen får du bland annat göra glass, sorbet, mousse och olika typer av maränger och dekorer. 

Du får lära dig hur du kan höja kvaliteten på dina desserter, spara tid och effektivisera olika moment med hjälp av nya tekniker och tips i dessertköket.

Dessertkursen vänder sig till dig som är erfaren kock eller kallskänka och vill fördjupa din kunskap kring desserter. Du får skapa desserter med många olika moment och med hjälp av specialutrustning.

Kursinnehåll

  • Genomgång av råvaror och smakkombinationer
  • Intressanta presentationer
  • Nya tekniker i dessertköket
  • Avsmakning

Kursledare: Daniel Roos

Daniel var med och tog OS-guld med Svenska Kocklandslaget 2012. Han driver idag restaurang K-märkt i Stockholm och det egna företaget Pastry Design. Daniel fick även den stora äran att göra desserten till kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop 2010 och desserten till Nobelmiddagen 4 år i rad. Tidigare har Daniel arbetat som chefskonditor på bland annat Gormandise, Restaurang J, Berns Salonger och Operakällaren.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.