Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Det gröna kökets fyra årstider
GastroMerit

Det gröna kökets fyra årstider

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Lär dig att använda våra olika årstiders bästa råvaror på ett kreativt sätt och utforska matens kulturella rötter. Välkommen till en dag fylld av smak och inspiration.
Häng med på en kulinarisk resa som tar dig genom tidens och smakens olika nyanser. Det gröna kökets fyra årstider är en kurs som öppnar dörrarna till kreativitet och inspiration i det vegetariska och veganska köket.

Denna upplevelse är perfekt för dig som vill lära dig att omfamna våra färskaste råvaror och låta dem guida din matlagning.
Under kursdagen kommer vi att utforska hur olika tidsepoker har påverkat köket, våra matvanor och smakerna vi älskar. Vi skapar menyalternativ som är både miljövänliga och ekonomiskt hållbara.

Under kursen kommer du att:

  • Laga tre unika rätter för varje årstid, där varje rätt är som en smakfull tidsresa.
  • Utbyta erfarenheter med andra deltagare.
  • Reflektera över hur du kan integrera en mer hållbar och säsongsmässig approach i ditt eget kök.

Kursledare: Anna H Lundahl

Anna H Lundahl är matinspiratör, kock och författare. Hon har rötter från tre generationers gröna kök, med en farmor som valde att att bli vegan redan under 1950-talet. Hon är född i en släkt där man lagat vegetarisk och vegansk mat från grunden, där hemmagjord mandelmjölk och ekologiskt till största del är en självklarhet. 2020 var hon inbjuden som köksmästare och skapare av en grön buffé under World Economic Forum i Davos Schweiz. Sedan dess har hon bland annat gett ut boken Min farmor var vegan, lagat lunch på Grand Hotel Stockholm och utbildat kockar för Svenska Möten.

Anna sitter i Circular Gastronomys advisory board och tävlingsledningen för Plantable Cooking Contest-för att nämna något.

Utforska fler kurser

GastroMerit

Spännande svenska drycker

Välkommen till dryckeslandet Sverige! Under en heldag får du följa med dryckesexperten Nadja Karlsson och prova svenska spännande drycker. Ovärderlig kunskap för dig som vill ha koll på det senaste inom dryckesvärlden och dessutom lära dig mer om vår svenska dryckeshistoria.
GastroMerit

Matsvinn: en workshop för ett hållbart köksarbete i praktiken

Matsvinn är en av de viktigaste frågorna att tackla både nu och i framtiden. Boka in en heldag med Generation Waste och ta dina kunskaper till nya höjder.
GastroMerit

Annonsering i sociala medier och på Google

Genom Google och sociala medier kan vi skräddarsy våra målgrupper, och med små medel nå fram till precis rätt personer. I den här kursen får du lära dig strategier för digital annonsering, med fokus på Google och Meta (Instagram och Facebook).

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.