Kontot är inte aktiverat för martinservera.se. Vänligen kontakta säljare.
Underhåll av sidan pågår. Försök logga in senare.
Denna webbsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen behöver du vara 20 år eller äldre.
När jag bekräftar att jag är över 20 år accepterar jag även att webbplatsen använder cookies och hanterar mina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Läs mer
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Detta är en dessertkurs för dig som jobbar på restaurang. Under kursen får du fördjupad kunskap i tillagning av avancerade desserter av hög kvalitet. Vi går igenom smakkombinationer, nya tekniker, dagens desserttrender samt hur du kan jobba för att skapa intressanta presentationer.
Det här en kurs för dig som vill lära dig att baka fantastiska tårtor och andra härliga bakverk. Kursen leds av Cecilia Andersson, Årets konditor 2012, som guidar dig genom en dag fylld av söta smaker.
Utgångspunkten för kursen är det franska kökets klassiska recept med modern touch. Vi bakar utifrån gedigna grundrecept och du får en grundläggande genomgång av möjligheterna att variera dessa recept både utseendemässigt och smakmässigt.
Under kursdagen kommer vi bland annat att baka moussetårta, paté a choux, tarte, tartlette, petit four och bakelser. Vi arbetar med de olika svenska säsongerna för att få recept som fungerar året runt. Du lär dig även att skapa dekorer i olika ätbara material som ger en stilren finish till dina bakverk.
Kursen vänder sig till dig somvill lära dig mer om grundläggande bakning samt tillverkning av tårtor, hur du effektiviserar i köket och arbetar på ett smart sätt.
Kursinnehåll
Framställning av olika bottnar, fyllningar och degar
Moussetillverkning, ihopsättning av tårtor, skapande av större och mindre bakverk
Ätbara dekorer, dekoreringar och garneringar
Teoretisk information med smarta lösningar på tårttillverkning, effektiva arbetssätt och kreativa tips
Kursledare: Cecilia Andersson
Cecilia är ansvarig konditor på Frantzén Group på NK, Stockholm. Cecilia arbetar även med utbildning, workshops, events och receptutveckling via sitt eget företag Ceciliakonditor. Hon vann Årets konditor 2012 och har tidigare arbetat som chefskonditor på Tössebageriet.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.