Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Kurs – Grillat – allt går att grilla

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2950 kr exkl moms
Boka

Stockholm   16/5 2018
 
Inspiration

Grillat med Daniel Müllern

På Ystad Saltsjöbad förbereder Daniel Müllern barbecue för hotellets gäster. Aptitretande kryddrökt laxöring, grillad purjolök, kycklingspett med indiska smaker, shortribs Asian style med kimchi, grillad brieost och annat spännande.
Allt som tillagas på spis eller i ugn går också alldeles utmärkt att lägga på grillen. Du kommer att grilla allt från betor, rotselleri och lökar till rabarber och äpplen, blåmusslor, hummer, pulled pork, porchetta och hela fiskar.

Den här kursen ger dig kunskaper kring olika grilltekniker – indirekt grillning, direkt grillning och rökning. Du får också lära dig vad som passar bäst till olika råvaror: Grönsaker och frukt, fisk och skaldjur, pulled pork, porchetta och entrecôte.

Självklart tittar vi på hur den perfekta hamburgaren ska grillas. Andra viktiga aspekter vid grillning är när och hur ska maten saltas samt när marinader och kryddblandningar ska appliceras.

Grilltillbehören är lika viktiga. I den här kursen får du därför tips om matiga tillbehörsallader och lär dig göra marinader, kryddblandningar, såser, röror och aromsmör.

Kursen vänder sig till dig som vill ta konsten att grilla till nya nivåer och är intresserad av hur de olika grillteknikerna fungerar för olika råvaror.

Kursinnehåll

  • Grilltekniker: Indirekt, direkt och ­rökning
  • Råvaror och matiga tillbehör
  • Kryddning, marinering såser och röror

Kursledare: Mattias Larsson

Mattias Larsson är måltidsinspiratör och föreläser om mat och dryck. Han driver företaget Modern Gastronomi och är också känd under namnet ­Fredagskocken.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.