Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Halvdagskurs – KRAV-certifieringens grunder

Kursinformation

Längd: Halvdag kl. 09.00-13.00

Pris: 1150 kr exkl moms
Boka

Stockholm   17/10 2018
    14/2 2019
     
Under den här halvdagskursen får du lära dig allt om hur KRAV och KRAV-certifiering fungerar. Du får en grundlig genomgång av KRAVs mervärden, hur du jobbar med verksamhetsrutiner kopplat till certifieringen och hur en revision fungerar.

Intresset för KRAV-märkt mat och hållbarhetsfrågor ökar. Som följd av detta är det allt fler restauranger, caféer, förskolor och skolor som är intresserade av att KRAV-certifiera sin verksamhet. Den här kursen har satts ihop för att passa både dig som redan jobbar på en KRAV-certifierad verksamhet, men vill lära dig mer, likväl som för dig som funderar på certifiering och vad det innebär.

Under kursen kommer vi att diskutera hur KRAV-certifieringen kan stärka ditt varumärke, bland annat genom rätt kundkommunikation med dina gäster. Du får även lära dig vad KRAV står för, både vad det gäller historia, bakgrund och KRAVs mervärden jämfört med EU-eko.

Du får lära dig verksamhetsrutiner. I det ingår hur du kopplar ihop rutinbeskrivningar för KRAV-regler med ditt egenkontrollprogram. Vi går också igenom vilka åtgärder du kan behöva göra för att inte få avvikelser.

En punkt på agendan handlar om kontroll av certifieringen och hur en revisor arbetar. Här pratar vi om vad ska göra om du har avvikelser.

Under kursdagen får du även lära dig att beräkna inköp av KRAV-produkter och hur du kan använda andelen inköp i din marknadsföring. Dessutom pratar vi om märkning och information. Både hur märkningen kan driva lönsamheten och hur du får använda KRAVs namn på olika sätt.

Kursen vänder sig till dig som funderar på att KRAV-certifiera din verksamhet. Kursen passar även för dig som arbetar inom en KRAV-certifierad verksamhet och vill fördjupa dina kunskaper eller utbilda ny personal. 

Kursinnehåll

  • KRAV-certifiering och KRAVs mervärden
  • Andelen inköp av KRAV-märkt kopplat till marknadsföring
  • Kontroll av certifieringen
  • Hur märkningen kan användas för att driva lönsamhet

Kursledare: Josefine Larsson

Josefine har över 10 års erfarenhet av att arbeta med restauranger och utbildning. Josefine är kundansvarig för restauranger som är KRAV-certifierade och arbetar heltid med att stötta och utbilda verksamheter som vill höja sin kunskapsnivå gällande ekologisk produktion, socialt ansvar, hälsa och miljö som kan kopplas till livsmedelshantering i slutsteget av livsmedelskedjan. Josefine har tidigare arbetat som konsult och utbildare inom egenkontroll och livsmedelshygien.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.