Det här receptet är hämtat från Martin & Serveras kokbok 2013. Recepten i boken är skapade av våra kunder från olika verksamheter i hela landet och innehåller produkter från vårt eget varumärke Martin & Servera.
Vill du lära dig servera näringsrik och god vegetarisk mat? Då är det här kursen för dig.
Den här kursen ger dig kreativa idéer kring hur du kan addera mer vegetabilier till din meny. Du får lära dig olika tekniker, alternativa produkter och metoder för att laga mat till många.
Kursen innehåller både praktiska moment och teoretiska genomgångar. Under kursen kommer du att vidareutvecklas som vegetarisk matlagare och få de verktyg som du behöver för att skapa en grönare meny.
Kursen vänder sig till dig somarbetar i köket på lunchrestaurang, skola, förskola eller konferensverksamhet och som vill lära dig tekniker, produkter och metoder för vegetarisk matlagning.
Kursinnehåll
En grönare meny – så här gör du
Så här tillagar du vegetabilier på ett hållbart sätt
Lär dig jobba med spannmål, baljväxter och rotfrukter
Fördelar – ekonomiskt och miljömässigt – av att jobba grönare
Kursledare: Anders Ramsay
Anders Ramsay är köksmästare och har mångårig erfarenhet från allt från kafé- och lunchverksamhet till finkrog, konferens, festvåning och catering. Han driver eget konsultbolag samt Vegetariska Kockars Förening med syfte att höja kunskap och medvetenhet om den växtbaserade kosten inom restaurangbranschen.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.