Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Laga vegetariskt till lunch, buffé och konferens

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2950 kr exkl moms
Boka

Stockholm   27/9 2018
    21/11 2018
    16/1 2019
    10/4 2019
Luleå   7/11 2018
Göteborg   15/11 2018
Recept

Vegetarisk pastagratäng

Det här receptet är hämtat från Martin & Serveras kokbok 2013.
Recepten i boken är skapade av våra kunder från olika verksamheter i hela landet och innehåller produkter från vårt eget varumärke Martin & Servera.
Vill du lära dig servera näringsrik och god vegetarisk mat? Då är det här kursen för dig.

Den här kursen ger dig kreativa idéer kring hur du kan addera mer vegetabilier till din meny. Du får lära dig olika tekniker, alternativa produkter och metoder för att laga mat till många.

Kursen innehåller både praktiska moment och teoretiska genomgångar. Under kursen kommer du att vidareutvecklas som vegetarisk matlagare och få de verktyg som du behöver för att skapa en grönare meny.

Kursen vänder sig till dig som arbetar i köket på lunchrestaurang, skola, förskola eller konferensverksamhet och som vill lära dig tekniker, produkter och metoder för vegetarisk matlagning.

Kursinnehåll

  • En grönare meny – så här gör du
  • Så här tillagar du vegetabilier på ett hållbart sätt
  • Lär dig jobba med spannmål, baljväxter och rotfrukter
  • Fördelar – ekonomiskt och miljömässigt – av att jobba grönare

Kursledare: Anders Ramsay

Anders Ramsay är köksmästare och har mångårig erfarenhet från allt från kafé- och lunchverksamhet till finkrog, konferens, festvåning och catering. Han driver eget konsultbolag samt Vegetariska Kockars Förening med syfte att höja kunskap och medvetenhet om den växtbaserade kosten inom restaurangbranschen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.