Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Vegetariskt för lunch och take away
GastroMerit

Vegetariskt för lunch och take away

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.

Läs mer

Inspiration

Möt våra kursledare: Anders Ramsay

Anders Ramsay är kursledare på GastroMerits utbildningar Vegetarisk Fine Dining och Laga vegetariskt till lunch och catering. Under kurserna får du bland annat lära dig att servera både näringsrik och god vegetarisk mat. Vi har träffat Anders och ställt 5 snabba frågor om honom och utbildningarna.
Vill du lära dig servera växtbaserad mat som är näringsrik och god? Då är det här kursen för dig.

Den här kursen ger dig kreativa idéer kring hur du kan addera mer vegetabilier till din meny. Du får lära dig olika tekniker, alternativa produkter och metoder för att laga mat till många.

Kursen innehåller både praktiska moment och teoretiska genomgångar. Under kursen kommer du att vidareutvecklas som växtbaserad matlagare och få de verktyg som du behöver för att skapa en grönare meny.

Kursen vänder sig till dig som arbetar i köket på lunchrestaurang, skola, förskola eller cateringverksamhet och som vill lära dig tekniker, produkter och metoder för växtbaserad matlagning.

Kursinnehåll

  • En grönare meny – så här gör du
  • Sallader, dressingar, grytor, biffar och tillbehör
  • Så här tillagar du vegetabilier på ett hållbart sätt
  • Lär dig jobba med spannmål, baljväxter och rotfrukter
  • Fördelar – ekonomi, hälsa och miljö – av att jobba grönare

Kursledare: Anders Ramsay

Anders Ramsay är köksmästare och har mångårig erfarenhet från allt från kafé- och lunchverksamhet till finkrog, konferens, festvåning och catering. Han driver eget konsultbolag samt Vegetariska Kockars Förening med syfte att höja kunskap och medvetenhet om den växtbaserade kosten inom restaurangbranschen.

Fler utbildningar med kursledare Anders Ramsay

GastroMerit

Vegetarisk meny i världsklass

Restaurangbesökarnas intresse för och kunskap kring växtbaserad mat bara fortsätter att öka. I kursen "Vegetarisk meny i världsklass" lär du dig skapa en avsmakningsmeny endast med råvaror från växtriket.

Se alla köksutbildningar

GastroMerit

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.