Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.
Kursinformation
Något gick fel när kurserna hämtades.
Den här kursen ger dig verktyg som hjälper dig att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet.
Det finns mängder av sätt att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet. Under kursdagen går vi igenom hur den perfekta buffén är uppbyggd och hur den läggs upp på ett inbjudande sätt.
Hur bygger man en god smak och hur kan ni själva fortsätta att utveckla den även efter kursen? Detta pratar vi om och så lagar vi många matiga sallader, goda röror, knapriga toppings och friska pickles.
Kan vi få fler att välja just er restaurang för att ni har den bästa salladsbuffén? Samtidigt kan ni erbjuda ett fullgott alternativ för vegetarianer och veganer med många och goda proteinrika alternativ. Får vi fler att äta mer av vår salladsbuffé så kan vi minska serveringen av det animaliska proteinet, vilket kan ge bättre ekonomi och en förbättring för vår miljö.
Arbetsplanering är också något som är viktigt för god ekonomi och jämn kvalitet. I kursen lär du dig att lägga upp arbetet för att spara tid utan att tappa kvalitet.
Kursen vänder sig till dig som vill få inspiration och ny kunskap kring salladsbufféns möjligheter för lunch, konferens och storkök.
Kursinnehåll
Trender och smaker i salladsbuffé
Så får du ekonomi att funka
Tänk klimatsmart: Rätt råvara i rätt säsong
Recept och idéer
Kursledare: Mattias Larsson
Mattias Larsson är kock och en uppskattad måltidsinspiratör som ofta anlitas genom sitt företag Modern Gastronomi till olika gästspel, utbildningar och inspirerande föreläsningar om både mat och dryck. Han har även skrivit ett antal kokböcker. Mattias är också känd under namnet Fredagskocken då han varje fredag i över fem år gästade en radiostation. Sin kockbana inledde han på Berns Salonger i Stockholm, efter det har han passerat ett antal stora och små krogar främst i Stockholm, bland annat som kökschef på Villa Söderås.
Fler utbildningar med kursledare Mattias Larsson
Vi rekommenderar
GastroMerit
Vinkunskap – tvådagars intensivkurs
Under två dagar får du lära dig massor om vin. Vinmaking, vinodling, vinlingo och terroir är utgångspunkten för den här grundkursen.
Skräddarsydd utbildning Samspelet mellan mat och dryck är en viktig konkurrensfaktor som inte bara lockar gäster, utan också ökar försäljningen och omsättningen. Den här kursen skräddarsyr vi i dialog med er så att du och dina kollegor tillsammans lär er grunderna i detta viktiga ämne.
Stig in med självförtroende i framtidens kök - anmäl dig till GastroMerits diplomerande kökschefsutbildning. Ta dina kunskaper till en helt ny nivå inom restaurangbranschen.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.