Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Kurs – Utveckla din salladsbuffé

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2950 kr exkl moms
Boka

Stockholm   30/8 2018
    17/10 2018
    27/11 2018
    17/1 2019
    14/3 2019
    17/4 2019
Den här kursen ger dig verktyg som hjälper dig att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet.

Det finns mängder av sätt att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet. Under kursdagen går vi igenom hur den perfekta salladsbuffén är uppbyggd och hur den läggs upp på ett inbjudande sätt. Du får skapa nya recept, får insikt i konsten att bygga upp en intressant salladsbuffé och vikten av att presentera den på ett inbjudande sätt.

Arbetsplanering är viktigt för god ekonomi och jämn kvalitet. I kursen lär du dig att lägga upp arbetet för att spara tid utan att tappa kvalitet. Trender, smaker och gästernas önskemål kring salladsbuffén är något vi också pratar om denna dag.

Kursen vänder sig till dig som vill få inspiration och ny kunskap kring salladsbufféns möjligheter för lunch, konferens och storkök.

Kursinnehåll

  • Trender och smaker i salladsbuffé
  • Så får du ekonomi i din salladsbuffé
  • Tänk klimatsmart: Rätt råvara i rätt säsong
  • Recept och idéer

Kursledare: Mattias Larsson

Mattias Larsson är kock och en uppskattad måltidsinspiratör som ofta anlitas genom sitt företag Modern Gastronomi till olika gästspel, utbildningar och inspirerande föreläsningar om både mat och dryck. Han har även skrivit ett antal kokböcker. Mattias är också känd under namnet Fredagskocken då han varje fredag i över fem år gästade en radiostation. Sin kockbana inledde han på Berns Salonger i Stockholm, efter det har han passerat ett antal stora och små krogar främst i Stockholm, bland annat som kökschef på Villa Söderås.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.