Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Utveckla din salladsbuffé
GastroMerit

Utveckla din salladsbuffé

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Den här kursen ger dig verktyg som hjälper dig att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet.

Det finns mängder av sätt att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet. Under kursdagen går vi igenom hur den perfekta buffén är uppbyggd och hur den läggs upp på ett inbjudande sätt.

Hur bygger man en god smak och hur kan ni själva fortsätta att utveckla den även efter kursen? Detta pratar vi om och så lagar vi många matiga sallader, goda röror, knapriga toppings och friska pickles.

Kan vi få fler att välja just er restaurang för att ni har den bästa salladsbuffén? Samtidigt kan ni erbjuda ett fullgott alternativ för vegetarianer och veganer med många och goda proteinrika alternativ.
Får vi fler att äta mer av vår salladsbuffé så kan vi minska serveringen av det animaliska proteinet, vilket kan ge bättre ekonomi och en förbättring för vår miljö.

Arbetsplanering är också något som är viktigt för god ekonomi och jämn kvalitet. I kursen lär du dig att lägga upp arbetet för att spara tid utan att tappa kvalitet.

Kursen vänder sig till dig som vill få inspiration och ny kunskap kring salladsbufféns möjligheter för lunch, konferens och storkök.

Kursinnehåll

  • Trender och smaker i salladsbuffé
  • Så får du ekonomi att funka
  • Tänk klimatsmart: Rätt råvara i rätt säsong
  • Recept och idéer

Kursledare: Mattias Larsson

Mattias Larsson är kock och en uppskattad måltidsinspiratör som ofta anlitas genom sitt företag Modern Gastronomi till olika gästspel, utbildningar och inspirerande föreläsningar om både mat och dryck. Han har även skrivit ett antal kokböcker. Mattias är också känd under namnet Fredagskocken då han varje fredag i över fem år gästade en radiostation. Sin kockbana inledde han på Berns Salonger i Stockholm, efter det har han passerat ett antal stora och små krogar främst i Stockholm, bland annat som kökschef på Villa Söderås.

Fler utbildningar med kursledare Mattias Larsson

GastroMerit

Vinkunskap – tvådagars intensivkurs

Under två dagar får du lära dig massor om vin. Vinmaking, vinodling, vinlingo och terroir är utgångspunkten för den här grundkursen.
GastroMerit

Mat och dryck i kombination

Skräddarsydd utbildning
Samspelet mellan mat och dryck är en viktig konkurrensfaktor som inte bara lockar gäster, utan också ökar försäljningen och omsättningen. Den här kursen skräddarsyr vi i dialog med er så att du och dina kollegor tillsammans lär er grunderna i detta viktiga ämne.
GastroMerit

Diplomerad kökschef

Stig in med självförtroende i framtidens kök - anmäl dig till GastroMerits diplomerande kökschefsutbildning. Ta dina kunskaper till en helt ny nivå inom restaurangbranschen.

Se alla köksutbildningar

GastroMerit

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.